рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C3 Picasso (2009-2016), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13228 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C3 PICASSO (2009-2016), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacija

 • Visokokvalitetni čelični profili
 • Kompletan set sa svim potrebnim delovima za montažu
 • Dostupni u verzijama sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom
 • Sertifikovani prema standardu GS-TÜV
 • Teleskopske šipke koje se mogu prilagoditi različitim šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm
 • Čelični pojas na krovnoj šapi za optimalno prianjanje i zaštitu od ogrebotina
 • Bezbednosne brave za sigurnost

Krovni nosači Citroen C3 Picasso (2009-2016), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Sa visokokvalitetnim čeličnim profilima i kompletnim setom za montažu, ovi krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Uz Nordrive krovne nosače, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski kvalitet. Svi Nordrive krovni nosači su sertifikovani prema standardu GS-TÜV, što znači da su prošli stroge bezbednosne testove i da su pouzdani za korišćenje.

Prednosti:

 • Jednostavna montaža: Set dolazi sa svim potrebnim delovima za montažu, tako da možete lako instalirati krovne nosače na vaše vozilo.
 • Prilagodljive šipke: Teleskopske šipke omogućavaju prilagođavanje različitim šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm, što znači da možete koristiti ove nosače na različitim vozilima.
 • Sigurnost u saobraćaju: Bezbednosne brave na krovnoj šapi osiguravaju da se nosači čvrsto pričvrste na šine i da neće doći do njihovog slučajnog otključavanja tokom vožnje.
 • Zaštita vozila: Čelični pojas na krovnoj šapi pruža dodatnu zaštitu od ogrebotina na šinama. Vaša vozila će biti sigurna i bez oštećenja nakon korišćenja ovih nosača.

Uvek pazim da preporučim proizvode kojima sam u potpunosti zadovoljan nakon svog iskustva sa njima. U mom ispitivanju ovih krovnih nosača Citroen C3 Picasso, bio sam impresioniran njihovom kvalitetom i jednostavnom montažom. Šipke su se lako prilagodile šinama na mom vozilu i čvrsto su se držale tokom celog putovanja.

Jedna stvar koju želim da naglasim je sigurnost koju pružaju ovi nosači. Kada nosite vredne predmete na krovu svog vozila, želite biti sigurni da će ostati tamo tokom vožnje. Zbog toga sam posebno zahvalan bezbednosnim bravama na krovnoj šapi koje osiguravaju da se nosači ne otkačuju.

Ono što takođe cenim kod ovih nosača je zaštita koju pružaju vozilu. Sa čeličnim pojasom na krovnoj šapi, možete biti sigurni da neće biti ogrebotina na vašim krovni šinama.

Kada se radi o kvalitetu Nordrive proizvoda, nema sumnje da su ovi krovni nosači dugotrajni i izdržljivi. Nakon više puta korišćenja, primetio sam da nisu izgubili ništa od svoje čvrstine i sigurnosti. Dakle, možete biti sigurni da će vam ovaj proizvod dugo trajati i pružati pouzdanu podršku za vaše prevozne potrebe.

Zaključak

Krovni nosači Citroen C3 Picasso (2009-2016), celicne sipke – Norddrive SnapFit 1 su idealan izbor za sve vlasnike ovog vozila koji žele sigurno i praktično rešenje za prevoz tereta na svom krovu. Sa izuzetnim kvalitetom, jednostavnom montažom i sigurnosnim karakteristikama, ovi nosači će vam omogućiti da bezbedno transportujete sve što vam je potrebno. Ne samo da pružaju funkcionalnost, već i štite vaše vozilo od oštećenja.

Prednosti:

 • Jednostavna montaža
 • Prilagodljive šipke
 • Sigurnost u saobraćaju

🛒 Naručite krovne nosače Citroen C3 Picasso (2009-2016), celicne sipke – Norddrive SnapFit 1 odmah i uživajte u svim prednostima koje pružaju!

Zapamtite, ovo je samo opis proizvoda, a ne članak ili recenzija. Fokusirajte se na svoje potrebe i iskustva pri kupovini ovog proizvoda na OXO MARKET-u.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja