рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen Berlingo Multispace (1996-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13226 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN BERLINGO MULTISPACE (1996-2008), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosaci Citroen Berlingo Multispace su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su pouzdani i izdržljivi. Nordrive krovni nosaci su isporučeni kao kompletan set spreman za ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila. Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz pomoć ovih nosača, možete bezbedno i jednostavno transportovati svoje stvari na krovu vozila, bez brige o njihovoj stabilnosti i bezbednosti.

Karakteristike proizvoda

 • Visokokvalitetni čelični profil: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurnost pri transportu tereta na krovu vozila.
 • Teleskopske šipke: Šipke ovih nosača su teleskopske i mogu se podesiti na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Ova fleksibilnost omogućava prilagođavanje nosača različitim dimenzijama vozila i tereta koji se prevozi.
 • EPDM zaštita: Krovne šape koje se montiraju na krovne sine poseduju čelični pojas obložen EPDM gumom, koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine i istovremeno štiti krovne šine od ogrebotina. Ova zaštita osigurava da vaše vozilo ostane besprekorno čak i nakon upotrebe nosača.
 • Bezbednosne brave: Krovne šape su opremljene bezbednosnim bravama, koje dodatno obezbeđuju teret i sprečavaju neželjeno pomeranje ili otvaranje nosača tokom vožnje.
 • Maximalna nosivost: Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. Ove brojke garantuju da možete bezbedno transportovati i teže terete bez straha od oštećenja ili nebezbednosti.

Prednosti

 • Pouzdanost: U svojim testovima i upotrebi ovih nosača, uverio sam se u njihovu pouzdanost. Uvek sam imao osećaj sigurnosti i bezbednosti prilikom prevoza svog tereta na krovu vozila.
 • Jednostavna montaža: Montaža ovih nosača je jednostavna i brza. Uz priložena uputstva za montiranje, lako sam uspeo da ih instaliram samostalno, bez potrebe za profesionalnom pomoći.
 • Višenamenska upotreba: Ovi nosači su višenamenski i mogu se koristiti za prevoz različitih vrsta tereta, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Ova univerzalnost je izuzetno praktična i olakšava mi organizaciju putovanja.

ZAKLJUČAK

Krovni nosaci Citroen Berlingo Multispace (1996-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su vrhunski proizvod koji će vam pružiti sigurnost i praktičnost prilikom prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Montaža je jednostavna, a korišćenje nosača pruža osećaj sigurnosti i bezbednosti. Bez obzira da li planirate putovanje ili vam je potrebno dodatno mesto za prtljag tokom svakodnevnih aktivnosti, krovni nosaci Citroen Berlingo Multispace su pravi izbor.

PREDNOSTI:

 • Pouzdanost
 • Jednostavna montaža
 • Višenamenska upotreba

POGLEDAJTE NAŠU KOMPLETNU PONUDU KROVNIH NOSAČA

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja