рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chrysler Voyager (1996-2001), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5938 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHRYSLER VOYAGER (1996-2001), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set krovni nosača koji će vam olakšati prevoz

Krovni nosači su neophodni kada vam je potrebna dodatna prostor za prevoz tereta na vašem vozilu. Predstavljamo vam krovne nosače za Chrysler Voyager (1996-2001) sa aluminijumskim šipkama Nordrive RailPro M koje su idealne za vaše potrebe.

Kvalitetan i praktičan dizajn

Nordrive krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Šipke ovih nosača su eloksirane i poseduju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Ovi kanali omogućavaju laku montažu nosača za skije i nosača za biciklove, uz koje dobijate i T-profile koji savršeno ulaze u kanal. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. Zahvaljujući hvatačima, šape se čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg vozila, pružajući maksimalno prianjanje i sigurnost.

Maksimalna nosivost i dimenzije

Ovi krovni nosači su proizvedeni u skladu sa GS-TÜV standardima i poseduju sertifikat koji garantuje njihovu kvalitetu. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm. Ovi podaci su važni za sigurnu upotrebu nosača i treba da se uzmu u obzir prilikom odabira prave veličine.

Jednostavna instalacija i bezbednost

Nordrive krovni nosači se isporučuju kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Uz nosače dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa kako biste obezbedili svoj teret. Pre montaže nosača, pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje kako biste bili sigurni da imate sve potrebne delove i da ćete pravilno izvršiti instalaciju. Takođe, pročitajte bezbednosna uputstva i strogo se pridržavajte pravila kako biste osigurali sigurnu vožnju i zaštitili svoj teret.

Zaključak

Krovni nosači Chrysler Voyager (1996-2001), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealno rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu. Sa njima možete bez problema montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Upotrebom ovih kvalitetnih nosača, možete biti sigurni da ćete imati dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Pažljivo pročitajte uputstva za montažu i bezbednost i slobodno se prepustite ovom praktičnom i pouzdanom proizvodu.

Prednosti

  • Kvalitetan i izdržljiv aluminijumski profil
  • Laka montaža nosača za skije i biciklove
  • Maksimalna nosivost od 100kg

Naručite svoje krovne nosače Chrysler Voyager (1996-2001), alu šipke – Nordrive RailPro M i uživajte u praktičnosti i funkcionalnosti koju ovi nosači pružaju.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja