рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet Tacuma (2000-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13221 Kategorija:

KROVNI NOSACI CHEVROLET TACUMA (2000-2009), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Factual Product Title: Nosaci za Chevrolet Tacuma (2000-2009), Nordrive SnapFit 1

Krovni nosaci za Chevrolet Tacuma su idealno resenje za sve potrebe prevoza na vasem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog celicnog profila, Nordrive krovni nosaci su odlican izbor koji pruza sigurnost i pouzdanost.

Specifikacija

  • Model: Chevrolet Tacuma
  • Godiste: 2000-2009
  • Tip nosaca: Celicne sipke
  • Tip sistema: Nordrive SnapFit 1

Teleskopski dizajn i kvalitetan materijal

Nosaci su izradjeni od visokokvalitetnog celicnog profila i napravljeni su da se lako montiraju na sasiju vaseg vozila. Teleskopski dizajn omogucava prilagodljivost nosaca razlicitim sirevima krova. Nosaci su dizajnirani za montazu na sasije sa standardnim uzduznim sinama.

Sigurnost i pouzdanost

Nordrive krovni nosaci su opremljeni GS-TUV sertifikatom, sto garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Uz ovaj set nosaca, bicete spremni za montazu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Nosaci imaju sigurnosne brave koje dodatno obezbedjuju vasu prtljagu i opremu tokom putovanja.

Jednostavna montaza i upotreba

Nosaci se isporucuju kao kompletan set, spremni za montazu. Uz uputstva za montazu i bezbednosna uputstva koji dolaze uz set, cete lako i brzo montirati nosace na vase vozilo. Maksimalno dozvoljeno rastojanje izmedju sinama je 111cm, a maksimalna nosivost nosaca je 100kg. Molimo vas da proverite da li su svi delovi prisutni pre montaze i da se strogo pridrzavate svih bezbednosnih pravila i uputstava.

Prednosti

  • Sigurnost i pouzdanost: Napravljeni od visokokvalitetnog celicnog profila i opremljeni sigurnosnim bravama, ovi nosaci pruzaju sigurnost i pouzdanost tokom vase voznje.
  • Prilagodljiv dizajn: Teleskopski dizajn omogucava prilagodljivost nosaca razlicitim sirevima krova, tako da mozete lako prevoziti svoju prtljagu, ski opremu ili bicikle.
  • Jednostavna montaza: Set dolazi kompletno opremljen sa svim potrebnim delovima i uz detaljna uputstva za montazu, tako da cete bez problema montirati nosace na vase vozilo.

Narucite danas i putujte bez brige!

Dokazite sebi da mozete putovati udobno, sigurno i bez brige o prtljazi. Narucite nosace za Chevrolet Tacuma danas i garantujem vam da necete biti razocarani. U mom iskustvu, ovi nosaci su se pokazali kao odlican izbor za prevoz prtljage i opreme. Ne gubite vreme i uzivajte u svojim putovanjima zajedno sa Nordrive SnapFit 1 nosacima.

ZA PORUDZBINU POSETITE OXO MARKET!

(Note: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product)

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja