рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet Matiz (2005-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13257 Kategorija:

KROVNI NOSACI CHEVROLET MATIZ (2005-2010), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Visokokvalitetni krovni nosaci za Chevrolet Matiz

Krovni nosaci Chevrolet Matiz su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su pouzdan izbor za vaš automobil.

Dostupni u različitim verzijama

Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju tipu krova vozila, uključujući modele sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom. Sigurnost je na prvom mestu, zato svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat.

Pogodni za montažu krovnih dodataka

Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa ovim setom krovnih nosaca, moći ćete da nosite sve što vam je potrebno za vaše avanture na putu.

Teleskopske sipke sa odličnim prianjanjem

Krovni nosaci za Chevrolet Matiz su opremljeni teleskopskim sipkama od visokokvalitetnog čelika. One su dizajnirane tako da se mogu prilagoditi šinama sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne sine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Osim toga, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Bezbednosne brave na krovnim šapama dodatno obezbeđuju sigurnost vašeg tereta tokom vožnje.

Sertifikovana sigurnost

Navedeni model krovnih nosaca je namenjen vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Sigurnost je na prvom mestu, zato je važno pridržavati se preporučenog maksimalnog rastojanja između šina, koje je 111cm, kao i maksimalne nosivosti od 100kg. Ove mere su važne kako biste obezbedili sigurnu upotrebu krovnih nosaca.

Uputstva za montažu i bezbednost

Da biste pravilno i sigurno koristili ove krovne nosace, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu koja su priložena uz proizvod. Takođe, pročitajte bezbednosna uputstva i strogo se pridržavajte navedenih pravila tokom korišćenja krovnih nosaca.

Zaključak

Krovni nosaci Chevrolet Matiz (2005-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su visokokvalitetni, sigurni i pouzdani nosaci koji će vam omogućiti da bezbedno prenosite vaš teret tokom putovanja. Ovi nosaci su sertifikovani i prilagođeni Chevrolet Matiz modelu, i sigurno će ispuniti sve vaše potrebe za prevozom dodataka na krovu.

Prednosti:

  • Visokokvalitetne celicne sipke
  • Teleskopski dizajn prilagodljiv širini
  • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost

NARUČITE SADA i uživajte u bezbednom i sigurnom prevozu vašeg tereta!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja