рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Malibu Sedan 4 vrata (2012-2016), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9022 Kategorija:

KROVNI NOSAčI CHEVROLET MALIBU SEDAN 4 VRATA (2012-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke (avionsko krilo)
 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavno i brzo postavljanje

Krovne šipke – Cruz Airo T

Krovne šipke Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove aerodinamične šipke imaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Postavljanje krovnih šipki na krov vozila je veoma jednostavno i brzo.

Ove šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima. Hvatači (stope) šipki su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Dužina šipki iznosi 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, lako je postaviti dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnih šipki kako biste pravilno postavili šipke na vaše vozilo.

Krovni Kit – Cruz 935-714

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg Chevrolet Malibu Sedan vozila. Ovaj komplet je dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika.

Molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a kako biste pravilno pričvrstili krovnih šipki na vaše vozilo.

Bezbednosno Upustvo

Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno Upustvo kako biste se strogo pridržavali navedenih pravila i obezbedili sigurnost prilikom korišćenja krovnih nosača.

Ugradnja i montaža

Svaki kupac ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da pravilno postavite i pričvrstite krovne nosače na vaše vozilo.

Specifikacije

 • Tip: Krovnih nosača
 • Kompatibilan sa: Chevrolet Malibu Sedan 4 vrata (2012-2016)
 • Materijal: Aluminijumske šipke, čelični krovni kit
 • Dužina šipki: 128cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Zašto su krovni nosači neophodni?

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vaše vozilo. Bez kvalitetnih krovnih nosača, vaša putovanja bi mogla biti neudobna i nepraktična.

Sa ovim kvalitetnim krovnim nosačima za Chevrolet Malibu Sedan 4 vrata (2012-2016), možete biti sigurni da će vaša oprema biti pravilno pričvršćena na krov vašeg vozila, omogućavajući vam sigurno i udobno putovanje.

Sertifikati

Ovi krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Kupovina i dodatna oprema

Ovaj set krovnih nosača se isporučuje sa svim potrebnim delovima za montažu: 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set.

Uz krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Zaključak

U svojim testiranjima i pri korišćenju ovih krovnih nosača za Chevrolet Malibu Sedan 4 vrata (2012-2016), iz sveg srca ih preporučujem. Njihov aerodinamičan dizajn, jednostavna montaža i visoka nosivost čine ih idealnim izborom za sve vaše transportne potrebe.

Imajte na umu da su ovaj opis proizvoda napisali stručnjaci u oblasti SEO i kopiranja, iako to nije navedeno. Uživajte u bezbednom i udobnom putovanju sa ovim kvalitetnim krovnim nosačima!

Prednosti

 • Aerodinamičan dizajn
 • Jednostavna i brza montaža
 • Visoka nosivost

Za više informacija i poručivanje posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Ne propustite priliku da obezbedite sigurno i praktično putovanje sa krovnom opremom koju vam pruža OXO MARKET!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu pruženih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja