рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Lacetti (J200) 5 vrata (2004-2008), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9021 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET LACETTI (J200) 5 VRATA (2004-2008), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Prednosti krovih nosača za vaše vozilo

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači su kompletan set, spreman za jednostavnu ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg automobila, postoji verzija krovni nosača koja odgovara vašim potrebama.

Sertifikovani kvalitet

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Besplatna montaža

Kupovinom krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena vam je besplatna montaža. Naši stručnjaci će brzo i efikasno montirati krovne nosače na vaše vozilo.

Neophodan deo za prevoz raznih tereta

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa ovim kvalitetnim nosačima, možete sigurno i lako preneti sve što vam je potrebno na putovanjima ili sportskim aktivnostima.

Krovni nosači Chevrolet Lacetti (J200) 5 vrata (2004-2008), alu šipke – Cruz Airo T Dark

Ovaj set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena prikazana za ovaj proizvod odnosi se na kompletan set.

Uz krovni nosač, opcionalno možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača. Napominjemo da bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Napomena: Ovaj nosač može se montirati samo na vozila gde se nosač montira na rub od vrata.

Specifikacije

 • Krovne šipke – Cruz Airo T Dark
 • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
 • Šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma
 • Kanal na gornjoj strani šipke omogućava lako postavljanje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija
 • Dužina šipki je 118cm
 • Maksimalna nosivost je 75kg

Molimo vas da pre montaže detaljno proučite uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste obezbedili pravilnu instalaciju.

Bezbednost i pouzdanost

Vaša sigurnost nam je na prvom mestu. Zbog toga vas molimo da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila pri korišćenju ovog proizvoda.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, slobodno nas kontaktirajte putem telefona +38121/442-954 ili +38121/6339-223. Naš tim tehničke podrške će vam rado pomoći.

Ponosno predstavljamo kvalitetne krovne nosače za Chevrolet Lacetti (J200) 5 vrata (2004-2008). Nakon isprobavanja ovog proizvoda, mogu sa sigurnošću reći da je ovo vrhunski izbor za vaše vozilo.

Prednosti

 • Aerodinamične šipke u crnoj boji koje garantuju siguran i jednostavan prevoz tereta
 • Izdržljiv i ekskluzivan dizajn koji se odlično uklapa u izgled vozila
 • Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje
 • Sertifikovani kvalitet i bezbednost
 • Besplatna montaža kod nas

Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite udobnijim i sigurnijim! Poručite krovne nosače Chevrolet Lacetti (J200) 5 vrata (2004-2008), alu šipke – Cruz Airo T Dark odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja