рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Kalos (T200) Sedan 4 vrata (2003-2006), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9614 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET KALOS (T200) SEDAN 4 VRATA (2003-2006), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Faktički proizvodni naslov

Krovni nosači za Chevrolet Kalos (T200) Sedan 4 vrata (2003-2006), alu šipke – Cruz Oplus AT

Prednosti

  • Aluminijumske krovne šipke koje su sastavni deo krovnog nosača
  • Sigurne i stabilne
  • Jednostavno montiranje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija

Dragi posetioci, danas ću vam predstaviti izuzetne krovne nosače za Chevrolet Kalos (T200) Sedan 4 vrata (2003-2006). Ali pre nego što krenemo, dozvolite da vam kažem nešto više o krovim nosačima uopšte.

Krovni nosači su neverovatno korisni i praktični dodaci za vaše vozilo. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača. Kada kupujete krovne nosače, dobijate kompletno rešenje spremno za montažu.

Ono što je posebno važno jeste da su krovni nosači dostupni u različitim verzijama, što znači da možete pronaći odgovarajući model za svoj tip krova automobila. Bez obzira da li imate pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, mi imamo pravi nosač za vas.

Sigurnost je uvek naša najviša prioriteta. Zato je važno da znate da svi naši Cruz krovni nosači poseduju sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Želimo da se osećate sigurno tokom svake vožnje sa našim krovim nosačima.

Uz sve ovo, mi vam nudimo besplatnu montažu krovnih nosača. Kupovinom kod nas, možete biti uvereni da je montaža profesionalno obavljena i da su vaši krovni nosači pravilno postavljeni.

Ali šta tačno možete uraditi sa krovnim nosačima? Oni su neophodni za montiranje krovnih koferea, ski nosača, kao i nosača za bicikla. Sa ovim dodacima, možete lako preneti svoje stvari na putovanja ili se baviti različitim aktivnostima na otvorenom. Sve što treba da uradite je da odaberete odgovarajući nosač za vaše potrebe i pravac avantura može da počne.

Da biste koristili naše krovne nosače Chevrolet Kalos (T200) Sedan 4 vrata (2003-2006), morate priložiti bravice za zaključavanje nosača. Ali nemojte brinuti, bravice su opcioni dodatak i nisu neophodne za montažu.

Naši krovni nosači su dizajnirani posebno za vozila gde se nosač montira na rub od vrata. Ovaj inteligentan dizajn omogućava vam da lako pristupite krovu automobila i postavite dodatnu opremu na njega.

Set krovnih nosača se sastoji od 2 krovnih šipki i 4 krovnih hvatača (šape-stope). Cena koju prikazujemo se odnosi na kompletan set. Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je čak 75kg. Ovo znači da možete nositi različite vrste tereta bez brige o bezbednosti.

Verujte nam, postavljanje ovih krovnih šipki je jednostavno kao igračka. Naš uputstvo za montiranje krovnih šipki će vam korak po korak objasniti kako da to uradite.

Ali, šta je sa krovnim kitom koji je pomenut? Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Dizajniran je tako da se savršeno uklapa sa odgovarajućim tipom automobila. Kvalitetan čelik iz kojeg je napravljen obezbeđuje sigurnu i čvrstu montažu.

Važno je da se pridržavate bezbednosnih uputstava koja su priložena sa krovnim nosačima. Ove smernice će vam pružiti sve potrebne informacije o tome kako koristiti krovne nosače na bezbedan način.

Ako niste sigurni da su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam rado pomoći da odaberete pravi nosač za vaše potrebe.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija, što garantuje visok kvalitet i pouzdanost.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda za više informacija i detaljniji pregled. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli savršen dodatak za vaše vozilo.

Da biste imali bolju predstavu o ovim krovnim nosačima, pogledajte priloženi ilustrativni video. Ovaj video će vam prikazati sve prednosti i karakteristike krovnih nosača za Chevrolet Kalos (T200) Sedan 4 vrata (2003-2006).

Na kraju, hajde da sažmemo glavne prednosti ovih krovnih nosača:

  • Aluminijumske krovne šipke koje su sastavni deo krovnog nosača
  • Sigurne i stabilne
  • Jednostavno montiranje dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija

Sada je vreme da donesete odluku i poboljšate funkcionalnost svog vozila. Kupite krovne nosače Chevrolet Kalos (T200) Sedan 4 vrata (2003-2006) i

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja