рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Kalos (T200) Sedan 4 vrata (2003-2006), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9018 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET KALOS (T200) SEDAN 4 VRATA (2003-2006), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

VISOKOKVALITETNI KROVNI NOSAČI ZA VAŠ CHEVROLET KALOS

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vašem Chevrolet Kalos vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su savršeni za vaš automobil. Dostupni su kao kompletan set spreman za jednostavnu ugradnju.

ODLIČNA KVALITET I SIGURNOST

Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane renomiranih institucija GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Sigurnost vam je zagarantovana prilikom korišćenja ovih nosača. Dodatno, prilikom kupovine krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena vam je besplatna montaža.

VESELA VOŽNJA SA DODATNOM OPREMOM

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na vaše potrebe, sa ovim krovni nosačima možete putovati bez brige o bezbednosti vaše dodatne opreme.

DODATNE OPCIJE ZA VAŠU BEZBEDNOST

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje su dostupne opciono. Ove bravice pružaju dodatnu zaštitu vaše opreme. Međutim, nisu neophodne za montažu krovnog nosača.

SPECIFIKACIJE

 • Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača
 • Krovne šipke su izrađene od aerodinamičnog aluminijuma
 • Dužina šipki je 108cm
 • Maksimalna nosivost je 75kg

DIZAJNIRANE SA VAŠOM UDOBNOSTI U MISLIMA

Krovne šipke Cruz Airo T imaju elegantan i ekskluzivan dizajn koji će svaku vožnju učiniti posebnom. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke su izdržljive i pouzdane. Takođe, imaju odličan koeficijent otpora vazduha i posebno prigušenje buke, što ih čini boljim izborom od jeftinijih krovnih nosača. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I UPOTREBA

Montiranje ovih krovnih šipki je veoma jednostavno i brzo. Kanal na gornjoj strani šipki omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije. Bez obzira na vaše potrebe, sa ovim krovnim nosačima možete biti sigurni da će vaša oprema biti stabilna i bezbedna tokom vožnje.

ISPROBAJTE SIGURNOST I KVALITET

Uz Chevrolet Kalos krovne nosače, vaša oprema će biti sigurna i dobro zaštićena tokom vožnje. Osetite sigurnost i kvalitet koji vam ovi nosači pružaju.

PREDNOSTI:

 • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma i čelika
 • Sertifikovani od strane renomiranih institucija
 • Jednostavna montaža i upotreba
 • Ekskluzivan dizajn
 • Poboljšano prigušenje buke
 • Kanal na gornjoj strani za lako postavljanje dodatne opreme

INVESTIRAJTE U BEZBEDNOST I KVALITET

Ne čekajte, nabavite Chevrolet Kalos krovne nosače i osigurajte sigurnost vaše opreme tokom vožnje. Budite spremni za svako putovanje sa ovim visokokvalitetnim nosačima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja