рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Epica Sedan 4 vrata (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9013 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET EPICA SEDAN 4 VRATA (2006-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke
 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavno i brzo montiranje nosača

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set.

Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, Cruz krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su dizajnirani posebno za Chevrolet Epica Sedan 4 vrata (2006-2011) i pružaju vam sigurnost i pouzdanost tokom svakodnevnih putovanja.

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa Cruz Airo T Dark alu šipkama, dobićete kompletnu opremu koja vam je potrebna za vaše avanture i putovanja.

Krovnim nosačima Chevrolet Epica Sedan 4 vrata (2006-2011) omogućava vam:

 • Aerodinamične aluminijumske šipke – Ove šipke sa avionskim krilom pružaju vam sigurnost i stabilnost prilikom prevoza raznih tereta na krovu vozila. Njihov ekskluzivan dizajn pruža vam jedinstven izgled i ističe se na putu.

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn – Krovni nosači Cruz Airo T Dark imaju moderan dizajn koji će se savršeno uklopiti sa Chevrolet Epica Sedan 4 vratima. Sa crnom bojom i aerodinamičnim oblikom, vaš automobil će izgledati još atraktivnije, a vi ćete se istaći gde god da krenete.

 • Jednostavno i brzo montiranje nosača – Cruz Airo T Dark krovne šipke su veoma jednostavne za montiranje. Zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu i inovativnom dizajnu, postavljanje krovne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija je sada lako i brzo. Sa kanalom na gornjoj strani krovne šipke, možete lako postaviti dodatnu opremu.

 • Velika nosivost i visok kvalitet – Aluminijumske šipke Airo T Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što im daje veliku nosivost i trajnost. Sa dužinom od 118cm, ove šipke mogu izdržati težinu do 75kg, što vam omogućava da prenesete teret koji vam je potreban na vašim putovanjima.

Uz krovne nosače Chevrolet Epica Sedan 4 vrata (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark, dobijate kompletnu opremu za svoje automobilske potrebe. Bezbedno montirajte i prenosite svoje terete na krovu vozila, bilo da se radi o koferu za putovanje, biciklima ili skijama. Sa Cruz krovnim nosačima, možete se osloniti na njihov kvalitet i sigurnost.

Narudžbom krovnih nosača Chevrolet Epica Sedan 4 vrata (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark, dobićete kompletnu opremu sa setom za montažu i bezbednosnim uputstvom. Ovi nosači su izuzetno pouzdani i testirani su po najvišim standardima kvaliteta kako bi vam pružili sigurnost tokom putovanja.

Obezbedite sebi i svojoj porodici bezbedno i sigurno putovanje uz Cruz Airo T Dark krovne nosače! Poručite ih danas i uživajte u svim prednostima koje vam pružaju.

Specifications

 • Model: Chevrolet Epica Sedan 4 vrata (2006-2011)
 • Šipke: Aluminijumske šipke Airo T Dark
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Pros

 • Aerodinamične aluminijumske šipke
 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavno i brzo montiranje nosača

ZAPAMTITE, DOSTAVA JE BESPLATNA!

Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i iskoristite sve benefite koje vam pružaju Cruz Airo T Dark krovni nosači!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja