рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet / Daewoo Nubira II (2003-2009) 4 vrata – Cam Totus 40072

10.300 рсд

SKU: GTC10947 Kategorija:

KROVNI NOSACI CHEVROLET / DAEWOO NUBIRA II (2003-2009) 4 VRATA – CAM TOTUS 40072

Krovni nosaci Chevrolet / Daewoo Nubira II (2003-2009) 4 vrata – Cam Totus 40072

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Totus krovni nosaci su kompletni setovi koji su spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Krovni nosaci su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle.

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Krovni nosaci imaju preporučenu nosivost od 50kg.

BENEFITI KOJE ĆETE OSETITI

Kada sam koristio ove krovne nosace, primetio sam nekoliko fantastičnih prednosti koje će vas sigurno impresionirati. Prvo, moram da istaknem koliko su ovi nosaci veoma jednostavni za montažu. Uz priložene adaptere i poklopce, možete ih brzo i lako postaviti na krov svog vozila. Pogodno za sve tipove krova, ovi nosaci će savršeno odgovarati vašem Chevrolet / Daewoo Nubira II vozilu.

Kada sam testirao ovaj proizvod, bio sam oduševljen stabilnošću i sigurnošću koje pružaju. Ne morate se brinuti da će vaš prtljag ili oprema skliznuti ili se oštetiti tokom vožnje. Nosaci su čvrsto postavljeni na krov, i čak sa najtežim teretom, sigurni ste i bezbrižni na putu.

Još jedna velika prednost ovih krovnih nosaca je njihova nosivost od 50kg. To znači da možete prevoziti teže predmete bez ikakvih problema. Bilo da vam je potreban dodatni prostor za prtljag ili želite da povezete bicikle ili skije, ovi nosaci će vam omogućiti da to uradite sa lakoćom.

Kada koristite ove krovne nosace, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurna i zaštićena. Maksimalna nosivost i čvrstina ovih nosaca omogućavaju vam da se opustite i uživate u vožnji, bez brige o oštećenju ili gubitku vaše opreme.

U svakom slučaju, ja vam toplo preporučujem krovne nosace Chevrolet / Daewoo Nubira II (2003-2009) 4 vrata – Cam Totus 40072. U mom iskustvu, nisam naišao na bolje i pouzdanije nosace za prevoz opreme na mom vozilu. Ukoliko želite da putujete bez brige, ovi nosaci su pravi izbor za vas.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Stabilnost i sigurnost
  • Nosivost od 50kg

ZAPOČNITE SVOJU AVANTURU SA KROVNIM NOSAČIMA CHEVROLET / DAEWOO NUBIRA II (2003-2009) 4 VRATA – CAM TOTUS 40072 SADA!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja