рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet / Daewoo Nubira I (1997-2002) 4/5 vrata – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10783 Kategorija:

KROVNI NOSACI CHEVROLET / DAEWOO NUBIRA I (1997-2002) 4/5 VRATA – CAM LOGICO 41005

Idealno rešenje za potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosaci Chevrolet / Daewoo Nubira I (1997-2002) 4/5 vrata – Cam Logico 41005 su kvalitetno rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe prilikom prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od čeličnog profila visokog kvaliteta i garantuju sigurnost i stabilnost.

Kompletan set spreman za ugradnju

Cam Logico krovni nosaci dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Ovi krovni nosaci su veoma jednostavni za montažu i ne zahtevaju dodatne alate ili stručno znanje. Bićete u mogućnosti da samostalno postavite nosace na krov vašeg vozila bez ikakvih poteškoća.

Kompatibilnost sa različitim tipovima krova vozila

Cam Logico krovni nosaci su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Bez obzira da li imate vozilo sa ravnom ili kružnom šinom, ili pak vozilo sa uzdužnim šinama, možete biti sigurni da će ovi nosaci savršeno odgovarati vašim potrebama.

Neophodan deo za montažu dodatne opreme

Krovni nosaci su neophodan deo opreme ukoliko želite da montirate krovne kofera, ski nosace ili nosace za bicikle. Uz pomoć ovih nosaca, možete znatno povećati kapacitet prevoza na svom vozilu i uživati u svim aktivnostima na otvorenom.

Visokokvalitetni materijali za sigurnost i trajnost

Cam Logico krovni nosaci su izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, što garantuje njihovu izuzetnu sigurnost i dugotrajnost. Nosaci su detaljno testirani i konstruisani tako da mogu izdržati teške uslove i pružiti vam maksimalnu sigurnost tokom prevoza.

Jednostavna i bezbedna montaža

Montaža krovnih nosaca je veoma jednostavna i ne zahteva posebne veštine. Uz priložene uputstva, možete samostalno izvršiti montažu nosaca bez ikakvih problema. Bezbednosni mehanizmi su sveobuhvatno testirani kako biste bili sigurni da je vaša oprema sigurno pričvršćena i spremna za upotrebu.

Kvalitetan dodatak vašem vozilu

Krovni nosaci Chevrolet / Daewoo Nubira I (1997-2002) 4/5 vrata – Cam Logico 41005 su odličan dodatak vašem vozilu. Njihov moderan dizajn će se savršeno uklopiti sa izgledom vašeg vozila, a visokokvalitetni materijali garantuju dugotrajnost i pouzdanost.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža bez potrebe za dodatnim alatima
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Visokokvalitetni materijali za sigurnost i trajnost

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne prikazuje stvarne karakteristike i prednosti proizvoda.

Naručite krovne nosace Chevrolet / Daewoo Nubira I (1997-2002) 4/5 vrata – Cam Logico 41005 i unapredite svoje iskustvo u prevozu opreme na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja