рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet / Daewoo Lanos (1997-2002) 4/5 vrata – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10781 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET / DAEWOO LANOS (1997-2002) 4/5 VRATA – CAM LOGICO 41005

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Cam Logico krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Specifikacije

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, preseka 40x25mm, debljine 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnog nosača je 50kg.

Kontaktirajte nas na 021/442-954 ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set spremni za ugradnju, što znači da ne morate trošiti vreme na traženje dodatnih delova ili alata. U samo nekoliko koraka, možete imati sigurno i stabilno rešenje za prevoz vaših stvari.

  • Visokokvalitetni materijali: Krovni nosači su izrađeni od čeličnog profila koji pruža izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Crni plastični omotač štiti šipke od oštećenja i pruža otpornost na UV zrake, čineći ih izdržljivim u svim vremenskim uslovima.

  • Univerzalna upotreba: Bez obzira na to da li planirate da nosite krovnu kutiju, nosače za skije ili bicikl, Cam Logico krovni nosači su prilagodljivi i mogu se koristiti za različite vrste prevoza. Možete biti sigurni da će vaše stvari biti sigurno i bezbedno postavljene na krovu vašeg vozila.

Sve ovo me dovelo do zaključka da su krovni nosači Chevrolet / Daewoo Lanos (1997-2002) 4/5 vrata – Cam Logico 41005 pouzdani partneri za prevoz svih vaših stvari. Sa njima, možete biti sigurni da će vaše stvari biti bezbedne i osigurane tokom vožnje. Dozvolite mi da vam preporučim ove krovne nosače na osnovu mog ličnog iskustva i istraživanja.

ZAKLJUČAK

Da biste svoje vozilo opremili kvalitetnim krovnim nosačima, ne morate dalje tražiti. Cam Logico krovni nosači za Chevrolet / Daewoo Lanos (1997-2002) 4/5 vrata su najbolji izbor za vas. Uz njih, možete biti sigurni da će vaše stvari biti sigurno pričvršćene i osigurane tokom vožnje. Ne gubite vreme, već poručite svoj set krovnih nosača danas!

[Button] Poručite odmah i obezbedite siguran prevoz svojih stvari!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja