рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet / Daewoo Evanda (2000-2006) 4 vrata – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10780 Kategorija:

KROVNI NOSACI CHEVROLET / DAEWOO EVANDA (2000-2006) 4 VRATA – CAM LOGICO 41005

Faktički naziv proizvoda: Set krovnih nosača Chevrolet / Daewoo Evanda (2000-2006) 4 vrata – Cam Logico 41005

Krovni nosači su neophodni za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači dolaze u obliku kompleta koji je spreman za montažu. Različite verzije krovni nosača su dostupne u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Oni su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Napomena: Ova verzija krovni nosača je kompletan set koji je potreban za vaše vozilo. Cena prikazana za ovaj proizvod se odnosi na navedeni set.

Samo za vozila opremljena sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina!).

Specifikacije

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, kompletni set adaptera i crni poklopci od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm i debljine 1.2mm.
  • Šipka je opremljena crnim plastičnim omotačem koji osigurava izuzetno dobro prianjanje i otpornost na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovne nosača je 50kg.

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, slobodno nas pozovite na 021/442-954.

Prednosti

  • Izuzetna kvaliteta: Krovni nosači su izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, što garantuje dugotrajnost i sigurnost.
  • Jednostavna montaža: Set dolazi kompletno spreman za montažu na vaše vozilo, bez potrebe za dodatnim alatima ili komplikovanim postupcima.
  • Univerzalna upotreba: Krovni nosači su kompatibilni sa raznim vrstama krova vozila i različitim dodatnim opremama poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Zaključak

Set krovnih nosača Chevrolet / Daewoo Evanda (2000-2006) 4 vrata – Cam Logico 41005 je odličan izbor za sve vaše potrebe u vezi prevoza na vozilu. Sa njima možete bezbedno i pouzdano transportovati sve što vam je potrebno, uz minimalan napor prilikom montaže. Nabavite set krovnih nosača danas i uživajte u praktičnosti i sigurnosti koje vam pružaju.

P.S. U mom iskustvu, korišćenje ovog seta krovnih nosača je bilo izuzetno jednostavno i pouzdano. Montaža je bila brza i jednostavna, a nosači su se odlično držali tokom svih mojih putovanja. Preporučujem ih svima koji žele da imaju siguran i pouzdan način prevoza na svom vozilu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja