рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Cruze (J300) Sedan 4 vrata (2009-2016), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9011 Kategorija:

KOVNI NOSAČI CHEVROLET CRUZE (J300) SEDAN 4 VRATA (2009-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila, koji im daje izdržljivost i pouzdanost. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Chevrolet Cruze (J300) Sedan 4 vrata (2009-2016), pružajući vam savršeno prilagođen i siguran način transporta.

SET KROVNIH NOSAČA U KOMPLETU

Set za montažu ovih krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Sve što vam je potrebno za postavljanje ovih nosača na krov vašeg vozila dolazi u jednoj kutiji. Sa ovim setom, možete se lako pripremiti za svaki budući izlet ili putovanje.

KVALITETAN DIZAJN I IZRADA

Krovnim nosačima Cruz Airo T Dark nije samo pouzdan i funkcionalan, već i estetski privlačan. Njihov aerodinamični oblik, koji podseća na avionsko krilo, daje vašem vozilu sofisticiran izgled. Ovi nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma, koji garantuje dugotrajnost i otpornost na sve vremenske uslove.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I UPOTREBA

Postavljanje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno i ne zahteva specijalna tehnička znanja. Uz priložena uputstva, možete ih montirati sami, u udobnosti svog doma. Ovi nosači su dizajnirani tako da se savršeno uklapaju u Chevrolet Cruze (J300) Sedan 4 vrata (2009-2016). Nakon što ih montirate, možete koristiti različite dodatke kao što su krovni koferi, nosači bicikala ili nosači skija.

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA CHEVROLET CRUZE (J300) SEDAN 4 VRATA (2009-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK:

  • Izdržljivi aluminijumski profil garantuje dugotrajnost i pouzdanost
  • Aerodinamični dizajn koji smanjuje otpor vazduha i buku
  • Estetski privlačan izgled koji doprinosi sofisticiranosti vašeg vozila

Iskoristite prednosti ovih krovnih nosača i obezbedite siguran i praktičan način prevoza na svom Chevrolet Cruze (J300) Sedan 4 varta (2009-2016)! Ne propustite priliku da unapredite svoje putovanje i uživate u udobnosti i slobodi koje ovi nosači pružaju.

Kupovinom ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu od naših stručnjaka. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim proizvodom, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 021/442-954 or 021/6339-223.

Napomena: Ovi krovni nosači su dizajnirani za Chevrolet Cruze (J300) Sedan 4 vrata (2009-2016) i savršeno se uklapaju u ovaj model automobila.

Prednosti:

  • Izdržljivi aluminijumski profil
  • Aerodinamičan dizajn
  • Estetski privlačan izgled

Zgrabite svoje krovne nosače danas i spremni ste za sve avanture koje vam dolaze!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja