рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Chevrolet Captiva (2006-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13254 Kategorija:

KROVNI NOSACI CHEVROLET CAPTIVA (2006-2015), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Opis proizvoda

Krovni nosaci Chevrolet Captiva su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su jednostavni za montažu i dolaze kao kompletan set. U zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, možete birati između verzija sa i bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom. Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Ovi nosaci su neophodan deo opreme potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

 • Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika
 • Dizajnirane za vozila sa standardnim uzdužnim šinama
 • Rastojanje između šina: od 80cm do 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

 • Jednostavna montaža: Krovni nosaci su jednostavni za instalaciju i dolaze kao kompletan set. Uz priložena uputstva za montažu, možete ih sami postaviti na svoje vozilo bez potrebe za dodatnim alatima ili stručnom pomoći.
 • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od čeličnog profila, ovi krovni nosaci su otporni na habanje i dugotrajni. EPDM guma na krovnim šapama štiti vaše vozilo od ogrebotina, dok čelični pojas pruža optimalno prianjanje na krovne šine.
 • Sigurnost primera radi: Sertifikovani od strane GS-TÜV, Nordrive krovni nosaci su prošli stroge bezbednosne testove i zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti. Možete biti potpuno sigurni da su vaše stvari bezbedne tokom transporta.

Kako koristiti krovne nosace Chevrolet Captiva

Za sigurnu i optimalnu upotrebu, pažljivo pročitajte uputstva za montažu koja dolaze uz krovne nosace Chevrolet Captiva (2006-2015). Pre nego što započnete montažu, proverite da li su svi delovi seta prisutni. Budite sigurni da struktura vašeg vozila odgovara ovim krovnim nosacima. Savetujemo vam da se pridržavate preporučenog maksimalnog rastojanja između šina i maksimalne nosivosti kako biste osigurali sigurnost prilikom korišćenja.

Završne misli

Krovni nosaci Chevrolet Captiva (2006-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, su odličan dodatak vašem vozilu koji omogućava jednostavan i bezbedan transport dodatne opreme poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz njihovu pomoć, možete maksimalno iskoristiti prostor na vozilu i udobno prevoziti sve što vam je potrebno.

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Visokokvalitetni materijali
 • Sertifikovani po sigurnosnim standardima

Da biste poručili krovne nosace Chevrolet Captiva (2006-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, posetite OXO MARKET. Ne propustite ovu priliku da poboljšate svoje putovanje i organizaciju prtljaga na najbolji mogući način. Nabavite svoje krovne nosace danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja