рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Aveo (T300) 5 vrata (2011-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9044 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET AVEO (T300) 5 VRATA (2011-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Aerodinamični krovni nosači za savršen prevoz

Krovni nosači su neizostavan dodatak za vaš automobil. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskeg ili čeličnog profila, Cruz krovni nosači su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe za prevozom. Jednostavni za instalaciju, dolaze kao kompletni set koji je spreman za montažu na vašem vozilu. Bilo da imate vozilo sa ili bez pričvrsnih tačaka na krovu, ili sa uzdužnim šinama, Cruz krovni nosači će odgovarati vašim potrebama.

Sertifikovani kvalitet

Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane poznatih institucija kao što su GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. To garantuje da su nosači bezbedni za upotrebu i da su prošli rigorozne testove kvaliteta. Uz to, pružamo besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, kako biste bili sigurni da su pravilno postavljeni na vašem vozilu.

Univerzalno rešenje

Krovni nosači su neophodni za montažu različitih dodataka na krovu automobila, kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Sa Cruz krovnim nosačima, možete biti sigurni da će sve vaše potrebe za prevozom biti zadovoljene.

Cruz Airo T – Aerodinamične aluminijumske šipke

Cruz Airo T su aerodinamične aluminijumske šipke sa sigurnim, atraktivnim i ekskluzivnim dizajnom. Napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke se jednostavno i brzo postavljaju na krov vozila. Sa poboljšanim prigušenjem buke i odličnim koeficijentom otpora vazduha, Cruz Airo T šipke su ne samo funkcionalne, već i estetski privlačne.

Jednostavna montaža i veoma izdržljive

Kroz dodatak kanala na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako. Hvatači (stope) su napravljani od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Specifikacije:

  • Dužina šipki: 108cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Bezbednost i sigurnost

Važno je napomenuti da je montaža krovnih nosača jednostavna, ali je ipak preporučljivo pažljivo pročitati uputstva za montažu kako bi se osigurala sigurnost. Takođe, preporučujemo vam da pročitate bezbednosna uputstva i da se strogo pridržavate preporuka prilikom korišćenja ovog proizvoda.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža i demontaža
  • Aerodinamični dizajn i smanjenje buke prilikom vožnje
  • Visokokvalitetni materijali garantuju dugotrajnost

Poručite svoje Cruz krovne nosače i iskusite udobnost i sigurnost pri prevozu vaše opreme na krovu vašeg Chevrolet Aveo (T300) 5 vrata (2011-) automobila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja