рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9041 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CHEVROLET AVEO (T250) SEDAN 4 VRATA (2006-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Set za Montažu Krovni Nosilaca i Bezbednost Vaših Potreba za Prevozom

Krovni nosači su nezaobilazan deo kada je u pitanju prevoz na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijuma ili čelika, u zavisnosti od modela nosača. Kada kupite krovne nosače, dobijate kompletno gotov set koji je spreman za ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim vrsti krova na vašem automobilu. Bez obzira da li imate pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, ovi krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Sertifikovani i Bezbedni Krovni Nosači

Svi Cruz krovni nosači su prošli brojne sertifikacije i ispunjavaju stroge sigurnosne standarde. Naši nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU organizacija. Sa Cruz krovnim nosačima, možete biti sigurni da dobijate proizvod koji je prošao sve potrebne provere i garantuje vam bezbednost.

Besplatna Montaža i Neophodan Dodatak za Vaše Potrebe za Prevozom

Kada kupujete krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu uslugu montaže krovnog nosača. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno instalirani i spremni za upotrebu. Krovni nosači su neophodan deo ukoliko planirate da montirate krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa Cruz krovnim nosačima, vaši prevoziće stvaraju sigurno i bezbedno iskustvo.

Prednosti Krovni Nosači Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 Vrata (2006-2011), Alu Šipke – Cruz Airo T Dark

  • Siguran i Atraktivan Dizajn: Šipke Airo T Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, pružajući vam sigurnost i atraktivan izgled.
  • Jednostavna Montaža: Postavljanje krovnih šipki na vaše vozilo je jednostavno i brzo, omogućujući vam da se brzo spremite za putovanje.
  • Poboljšano Iskustvo Prevoza: Krovnim nosačima Cruz Airo T Dark, vaša putovanja postaju udobnija i tiša zahvaljujući smanjenom otporu vazduha i prigušenju buke.

Specifikacije

  • Krovne šipke: Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (Avionsko krilo)
  • Dužina šipki: 108cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Zaključak

Krovni nosači Chevrolet Aveo (T250) Sedan 4 vrata (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršen izbor za sve vaše potrebe prevoza. Sa njima ćete biti sigurni i stilizovani na putu, pružajući vam slobodu da nosite sve što vam je potrebno. Uz besplatnu montažu i sertifikovano bezbedne nosače, mi vam olakšavamo svaki korak na putu.

Prednosti

  • Siguran i atraktivan dizajn
  • Jednostavna montaža
  • Poboljšano iskustvo prevoza
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja