рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW X5 (E70) 5 vrata (2007-2014), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9029 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW X5 (E70) 5 VRATA (2007-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Set krovnih nosača koji će transformisati vaše putovanje!

Kvalitetan i praktičan dodatak za vaš automobil

Savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe! Krovni nosači za BMW X5 (E70) su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, garantujući dugotrajnost i sigurnost. Uz ovaj set, dobijate sve što vam je potrebno za brzu i jednostavnu instalaciju na vaš automobil.

Uživajte u slobodi putovanja sa krovnom opremom koja vam pruža sigurnost i praktičnost. Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa ovim nosačima, više nećete morati da brinete o tome kako da prevezete sve što vam je potrebno na putovanju.

Aluminijumske šipke za elegantan izgled i aerodinamiku

Krovne šipke Cruz Airo Fix Dark su aerodinamičnog dizajna, inspirisane avionskim krilima, što doprinosi poboljšanom otporu vazduha i smanjenju buke prilikom vožnje. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje trajnost i bezbednost.

Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike. Ova kombinacija materijala omogućava smanjenje ukupne visine krovnog nosača, što doprinosi elegantnijem izgledu vašeg automobila.

Lako montiranje i velika nosivost

Uz set krovnih nosača dolazi i krovni kit Cruz 936-539 koji je posebno dizajniran za pričvršćivanje šipki na krov vašeg automobila. Ovaj set je napravljen od visokokvalitetnog čelika i garantuje sigurno i čvrsto montiranje.

Duzina šipki je 128cm, što omogućava da prevezete sve što vam je potrebno na vašem putovanju. Maksimalna nosivost ovih nosača iznosi neverovatnih 75kg, što vam daje slobodu da ponesete sve što želite, bez brige o težini.

Sigurnost i sertifikati

Vaša sigurnost nam je na prvom mestu. Zato su svi Cruz krovni nosači certifikovani i ispunjavaju visoke standarde bezbednosti. Nosioci sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU garantuju da ste odabrali proizvod koji je prošao rigorozne testove i zadovoljava sve standarde kvaliteta.

Bezbednost i garancija

Vaša bezbednost je naš prioritet. Zato u sklopu naše usluge, prilikom kupovine krovnog nosača, dobijate i besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naši stručno obučeni tehničari će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno instalirani i spremni za vaše sledeće putovanje.

Zaključak

  • Uz Krovne nosače BMW X5 (E70) 5 vrata (2007-2014), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark, dobijate praktičan i elegantan dodatak za vaš automobil.
  • Aerodinamične aluminijumske šipke i čelični hvatači garantuju trajnost i bezbednost.
  • Lako montiranje uz priloženi krovni kit Cruz 936-539.
  • Maksimalna nosivost od 75kg vam omogućava da prevezete sve što vam je potrebno.
  • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU garantuju visok nivo sigurnosti.
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima.

Prednosti

  • Elegantan i aerodinamičan dizajn
  • Visok nivo sigurnosti
  • Mogućnost prevoza većih tereta

Uz Krovne nosače BMW X5 (E70) 5 vrata (2007-2014), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark, vaša putovanja će postati udobnija i praktičnija. Ne gubite vreme i nabavite ove krovne nosače već danas!

Poručite odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja