рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW X4 (F26) 5 vrata (2014-2018), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9062 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW X4 (F26) 5 VRATA (2014-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Napomena: Ovaj opis proizvoda je petogodišnje iskustvo korišćenja i testiranja proizvoda i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna montaža i upotreba

U ovom opisu proizvoda želim da vam predstavim krovne nosače za BMW X4 (F26) sa 5 vrata koji su proizvedeni od aluminijumskog profila. Ovi nosači predstavljaju savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu.

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila kako bi pružili sigurnost i stabilnost prilikom prevoza svih vaših stvari.

Jedna od najvećih prednosti ovih krovnih nosača je njihov aerodinamičan dizajn. Zahvaljujući tom dizajnu, nosači imaju dobar koeficijent otpora vazduha i pružaju poboljšano prigušenje buke u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima. Takođe, krovne šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Montiranje i korišćenje ovih nosača je veoma jednostavno. Uz set nosača dolazi kompletan set za montažu koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Set je dizajniran tako da se nedvosmisleno prilagođava BMW X4 (F26) sa 5 vrata (2014-2018). Maksimalna nosivost ovih nosača je 75kg, što je više nego dovoljno za prevoz većine stvari koje vam mogu zatrebati.

Što se tiče bezbednosti, Cruz krovni nosači su prošli rigorozne testove i poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni da su ovi nosači dizajnirani sa fokusom na sigurnost i pouzdanost.

Uz krovne nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje koje se kupuju opciono. One pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu vaših stvari tokom prevoza.

Nadam se da vam je ovaj opis proizvoda pružio sve potrebne informacije o krovnim nosačima za BMW X4 (F26) sa 5 vrata (2014-2018). U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali kao vrlo pouzdani i praktični za sve vrste prevoza. Uvek se osećam sigurno i bezbrižno kada koristim ove nosače, bilo da prevozim krovni kofer, ski opremu ili bicikle.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite našem timu za tehničku podršku na brojeve telefona: 021/442-954 ili 021/6339-223.

Napomena: Opis proizvoda je baziran na ličnom iskustvu i mišljenju. Efekti i performanse proizvoda mogu se razlikovati od osobe do osobe. Preporučuje se da se pre upotrebe proizvoda konsultujete sa stručnjakom ili proizvođačem.

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna montaža i upotreba

Poručite svoje krovne nosače za BMW X4 (F26) odmah i iskusite sve prednosti koje vam oni nude.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja