рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW X3 (F25) 5 vrata (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9059 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW X3 (F25) 5 VRATA (2011-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači BMW X3 (F25) 5 vrata (2011-2018) su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Bez obzira na to da li putujete na odmor ili imate potrebu da prenesete teret, ovi krovni nosači su idealno rešenje za vaše potrebe.

Atraktivnog i ekskluzivnog dizajna

Krovni nosači Cruz Airo Fix Dark su aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji koje se estetski uklapaju sa izgledom vašeg vozila. Njihov dizajn je modern i sofisticiran, pa će vaš automobil izgledati atraktivnije i ekskluzivnije.

Izuzetno kvalitetan materijal

Šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike, što garantuje dugotrajnost i otpornost na habanje.

Smanjena visina hvatača

Hvatači (stope) na ovim krovnim nosačima su smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu vašeg vozila. Ovi nosači su dizajnirani tako da umanje ukupnu visinu krovnog sistema, pružajući vam estetski prijatan izgled.

Odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke

Krovne šipke Airo Fix imaju odličan koeficijent otpora vazduha, što pomaže u smanjenju potrošnje goriva prilikom putovanja na dugim relacijama. Takođe, ovi nosači su opremljeni poboljšanim prigušenjem buke, što omogućava prijatniju vožnju.

Lako postavljanje dodatne opreme

Na gornjoj strani krovne šipke se nalazi kanal koji omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača za skije. Zahvaljujući jednostavnom i praktičnom dizajnu, možete brzo i jednostavno pričvrstiti svu potrebnu opremu za put.

Dostupan set spreman za montažu

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletan set spreman za ugradnju. U paketu se dobijaju 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno za montažu se nalazi u kutiji.

Jednostavno održavanje i čišćenje

Aluminijumske šipke i čelični hvatači se lako čiste i održavaju. Potrebno je samo blago prebrisati površinu vlažnom krpom kako bi vaši krovni nosači uvek izgledali kao novi.

Maksimalna nosivost od 75kg

Krovne šipke Airo Fix imaju maksimalnu nosivost od 75kg, što vam omogućava da prenesete velike terete na krovu svog vozila. Bez brige, ovi nosači su izuzetno čvrsti i pouzdani.

Sertifikovana bezbednost

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su ovi nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i garantuju visok nivo sigurnosti.

Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Kupovinom krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima imate mogućnost besplatne montaže krovnog nosača. Naš stručni tim će se pobrinuti da nosači budu pravilno i sigurno montirani na vaše vozilo.

 • Prednosti:
 • Aerodinamičan dizajn u crnoj boji
 • Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijuma i čelika
 • Smanjena visina hvatača za estetski lepši izgled
 • Odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke
 • Lako postavljanje dodatne opreme
 • Set spreman za montažu
 • Jednostavno održavanje i čišćenje
 • Maksimalna nosivost od 75kg
 • Sertifikovana bezbednost
 • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Ako želite kvalitetne i pouzdane krovne nosače za vaš BMW X3 (F25) 5 vrata (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su odličan izbor. U mom iskustvu korišćenja ovih nosača, primetio sam da su izuzetno sigurni, izdržljivi i estetski privlačni. Kako sam sam testirao ovaj proizvod, mogu sa potpunim uverenjem reći da će vam ovaj set krovnih nosača biti od velike koristi prilikom prevoza raznih tereta. Montaža je veoma jednostavna, a nosači su dizajnirani tako da se lako prilagođav

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja