рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW X1 (E84) 5 vrata (2009-2015), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9053 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW X1 (E84) 5 VRATA (2009-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Prednosti

 • Izuzetno kvalitetan aluminijumski profil
 • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
 • Lako montiranje i korišćenje

Specifikacije

 • Model: BMW X1 (E84) 5 vrata (2009-2015)
 • Tip: Alu šipke
 • Boja šipki: Dark
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Opis proizvoda

Krovni nosači BMW X1 (E84) su vrhunsko rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurno i stabilno postavljanje tereta na krov.

Cruz Airo Fix Dark krovne šipke imaju aerodinamičan dizajn koji smanjuje otpor vazduha i buku prilikom vožnje. Ove šipke su atraktivnog i ekskluzivnog izgleda, u skladu sa estetikom modernih automobila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su od izdržljive ABS plastike.

Jedna od prednosti ovih nosača je smanjena visina hvatača, što doprinosi lepšem izgledu automobila. Takođe, krovne šipke Cruz Airo Fix Dark imaju odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke u poređenju sa običnim krovnim nosačima. Na gornjoj strani šipki se nalazi kanal koji omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Montiranje ovih krovnih nosača je veoma jednostavno, a set za montažu dolazi u kompletu sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje su opciona dodatna oprema. Bravice nisu neophodne za montažu krovnog nosača, ali pružaju dodatnu sigurnost i zaštitu od krađe.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost. Takođe, kod nas u prodavnici obezbeđujemo besplatnu montažu krovnih nosača za svakog kupca.

Krovni nosači BMW X1 (E84) su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vašem vozilu. Sa ovim nosačima možete bezbedno i praktično prevoziti teret na krovu, bez bojazni od oštećenja ili gubitka tereta tokom vožnje.

Ne oklevajte! Poručite krovne nosače BMW X1 (E84) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix Dark i uživajte u sigurnom prevozu tereta na vašem automobilu.

Prednosti

 • Izuzetno kvalitetan aluminijumski profil
 • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku
 • Lako montiranje i korišćenje

Zahtevajte svoje krovne nosače danas!

Naručite krovne nosače BMW X1 (E84) sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo Fix Dark i priuštite sebi siguran i praktičan prenos tereta na krovu vašeg vozila. Sa ovim nosačima, možete bezbedno putovati i uživati u svojim avanturama, znajući da je vaš teret sigurno i čvrsto postavljen. Poručite odmah i iskusite vrhunsku kvalitetu i performanse krovnih nosača Cruz!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja