рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW 5 Touring E61 (2004-2010), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13252 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 5 TOURING E61 (2004-2010), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

PREDSTAVLJAMO VAM KROVNE NOSAČE KOJI ĆE ISPUNITI SVE VAŠE POTREBE ZA PREVOZOM

Dobrodošli na OXO MARKET, gde vam predstavljamo vrhunske krovne nosače za vaš BMW 5 Touring E61 (2004-2010) – Nordrive SnapFit 1. Sa ovim visokokvalitetnim čeličnim sipkama, transportovanje vaših stvari nikada nije bilo lakše.

TELESKOPSKI DIZAJN ZA LAKU MONTAŽU I PRILAGOĐAVANJE

Ovi krovni nosači su dizajnirani sa teleskopskim funkcijama, omogućavajući vam da ih lako montirate i prilagodite dužini vašeg vozila. Sa rastojanjem od 80cm do 111cm, ove sipke će savršeno odgovarati šinama na vašem vozilu.

VRHUNSKA KVALITET I BEZBEDNOST OD GARANTOVALE

Nordrive krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje njihovu izuzetnu čvrstoću i izdržljivost. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli sve stroge bezbednosne standarde.

POTREBAN SET ZA VAŠE KROVNE NOSAČE

Ovaj proizvod je kompletan set koji vam je potreban da biste posedovali krovne nosače na vašem vozilu. Cena koju vidite odnosi se na ceo set. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA I VELIKA NOSIVOST

Montaža ovih krovnih nosača je jednostavna i ne zahteva posebno alat. Sve što vam je potrebno je uputstvo za montažu koje se isporučuje uz proizvod. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg.

BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU

Vaša bezbednost je naš prioritet. Pre korišćenja ovih krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su svi delovi seta prisutni. Takođe, preporučujemo vam da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu i bezbednu vožnju.

ZVANIČNA STRANICA PROIZVODA I NAŠA PONUDA

Za više informacija o ovim krovnim nosačima, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem sajtu. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača za različite modele vozila.

PREDNOSTI:

  • Vrhunski kvalitet i izdržljivost čeličnih sipki
  • Teleskopski dizajn za laku montažu i prilagođavanje dužini vozila
  • Maksimalna nosivost od 100kg

NABAVITE SVOJE KROVNE NOSAČE BMW 5 TOURING E61 (2004-2010), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1 I UŽIVAJTE U BEZBEDNOM I LAKOM PREVOZU SVOJIH STVARI.

Pozovite OXO MARKET i poručite svoje krovne nosače danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja