рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 5 Touring (E61) (2004-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5930 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 5 TOURING (E61) (2004-2010), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Za sve vaše potrebe prevoza na vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo kada je u pitanju prevoz tereta. Uz Krovne nosače BMW 5 Touring (E61) (2004-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M, možete biti sigurni da će vaš teret stići bezbedno na odredište. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurnost tokom svake vožnje.

Idealan set za vaše vozilo

Nordrive krovni nosači su isporučeni kao kompletni set koji je spreman za ugradnju na vaše vozilo. Različite verzije ovih nosača omogućavaju vam da pronađete onu koja najbolje odgovara vašem tipu krova vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što je još jedan pokazatelj njihove kvalitete i sigurnosti. Bez obzira da li prevozite krovne kofera, ski opremu ili biciklove, ovi nosači su neophodan deo opreme na vašem vozilu.

Sigurno i praktično

Krovni nosači BMW 5 Touring (E61) (2004-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M, dolaze sa eloksiranim aluminijumskim šipkama. Šipke su dizajnirane sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji su otporni na klizanje i štite teret od oštećenja. Kanali na šipkama omogućavaju jednostavno montiranje nosača za skije i biciklove. Donji kanali su posebno oblikovani kako bi olakšali montažu krovnih šipki na krovne šape. Nakon montaže, krajeve šipki možete zaštititi gumenim poklopcima.

Krovne šape su elegantnog dizajna i napravljene od izuzetno otporne kompozitne plastike. One se pomoću hvatača čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg vozila. Zahvaljujući svom dizajnu, šape pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost tokom vožnje. Kao dodatnu sigurnost, uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa. Ovi nosači su posebno namenjeni vozilima sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova.

Pouzdana nosivost i dimenzije

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm. Krovni nosači BMW 5 Touring (E61) (2004-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M, mogu izdržati maksimalnu nosivost od 100kg. Dužina šipki je 120cm. Sigurnost pri korišćenju ovih nosača je od velike važnosti, zato vam preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i da se strogo pridržavate bezbednosnih pravila.

Zaključak

Krovni nosači BMW 5 Touring (E61) (2004-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M, pružaju vam sigurnost i pouzdanost tokom prevoza tereta na vašem vozilu. Ovi visokokvalitetni nosači su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe i omoguće vam da prenosite teret bez brige. Za sigurnu upotrebu, pročitajte priloženo uputstvo i bezbednosna pravila.

Prednosti

  • Izdržljivi aluminijumski profil
  • Sigurno i praktično montiranje
  • Kompletni set spreman za ugradnju

Naručite krovne nosače BMW 5 Touring (E61) (2004-2010), alu šipke – Nordrive RailPro M, danas i budite spremni za siguran prevoz tereta na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja