рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 5 GT (F07) (2009-2017), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9051 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 5 GT (F07) (2009-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila (sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

SERTIFIKOVANI KROVNI NOSAČI

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni da su nosači bezbedni i kvalitetni.

BESPLATNA MONTAŽA

Svaki kupac pri kupovini krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnog nosača! Ne morate brinuti o tome kako ćete postaviti nosače, naš tim stručnjaka će to uraditi umesto vas.

NEOPHODAN DODATAK

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz ovaj set nosača, možete lako i sigurno prevoziti sve što vam je potrebno.

SET KROVNIH NOSAČA

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi na navedeni set. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje su dostupne kao opcija.

Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Samo za vozila opremljena sa fiksnim tačkama (nosač se šrafi u krov).

KROVNE ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo). Krovne šipke su sastavni deo krovnog nosača. Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Šipke Airo X su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma. Postavljanje krovnih šipki na krov vozila je veoma jednostavno i brzo. Ove krovne šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke za razliku od jeftinijih krovnih nosača. Hvatači (stope) su napravljne od veoma kvalitnetnog čelika a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje Krovnih šipki.

KROVNI KIT – CRUZ 935-698

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen. Krovni kit je napravljen je od visokokvalitetnog čelika. Molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a.

Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno Upustvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila. Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, možete pozvati tehničku podršku na 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla: Španija

Ovo je samo deo naše ponude krovnih nosača. Pogledajte našu kompletnu ponudu na zvaničnoj stranici proizvoda.

Uverite se sami u kvalitet i praktičnost ovih krovnih nosača. Kupite ih danas i osetite razliku u prevozu vaše dodatne opreme na krovu vašeg vozila!

PREDNOSTI:

  • Kvalitetna izrada od aluminijuma
  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha
  • Poboljšano prigušenje buke
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja