рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 3 (G20) Sedan 4 vrata (2019-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9068 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 (G20) SEDAN 4 VRATA (2019-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vaše vozilo. Kod ovog modela BMW-a 3 serije (G20) Sedan, imamo aluminijumske šipke poznate kao Cruz Airo Fix. Ove šipke su izuzetno kvalitetne i pružaju vam veliku sigurnost i stabilnost prilikom prevoza tereta.

Kvalitetan materijal za maksimalnu sigurnost

Krovne šipke Airo Fix su aerodinamičnog dizajna, što znači da imaju oblik avionskog krila. Ovaj oblik omogućava smanjenje otpora vazduha, što doprinosi manjoj potrošnji goriva i smanjenju buke prilikom vožnje. Šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od izdržljive ABS plastike.

Hvatači su smanjene visine, što omogućava da krovni nosači izgledaju estetski privlačno na vašem vozilu. Takođe, ovakav dizajn šipki omogućava lako postavljanje krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija.

Karakteristike krovnih nosača BMW 3 (G20) Sedan 4 vrata (2019-):

  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Dužina šipki: 118cm

Jednostavna montaža i bezbednost

Set za montažu krovnih nosača dolazi u kompletu sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Uz ovaj set, takođe možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu krovnih nosača. Preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste se strogo pridržavali propisanih pravila i obezbedili bezbednu vožnju.

Prednosti:

  • Estetski privlačan dizajn koji se uklapa sa izgledom vozila
  • Aerodinamični oblik za smanjenje otpora vazduha i buke prilikom vožnje
  • Jednostavno postavljanje krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija
  • Maksimalna nosivost od 75kg za prevoz većih tereta
  • Visokokvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu
  • Mogućnost zaključavanja nosača radi veće sigurnosti

Poručite krovne nosače BMW 3 (G20) Sedan 4 vrata (2019-) odmah

Ukoliko želite da obezbedite siguran i udoban prevoz tereta na vašem vozilu, preporučujemo da poručite krovne nosače BMW 3 serije (G20) Sedan 4 vrata (2019-) sa aluminijumskim šipkama Airo Fix. Ovi nosači pružaju vrhunsku stabilnost i sigurnost kako biste mogli da se opustite i uživate u vožnji.

Ne čekajte, poručite krovne nosače odmah i uverite se u njihovu kvalitetu i funkcionalnost!

Pogledajte ovde našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Disclaimer: Navedeni opis proizvoda je baziran na informacijama koje su nam dostavljene. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na broj [telefon] ili [email].

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja