рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 3 (E91) Touring (2010-2012), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9101 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 3 (E91) TOURING (2010-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači BMW 3 (E91) Touring (2010-2012), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark su visokokvalitetni krovni nosači koji će vam omogućiti da lako i sigurno prevozite teret na krovu vašeg vozila. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i otporni na sve vremenske uslove.

Vaša sigurnost je na prvom mestu

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati garantuju da su nosači prošli sve neophodne testove i da su bezbedni za upotrebu. Vaša sigurnost i sigurnost drugih učesnika u saobraćaju su nam izuzetno važni, stoga možete biti potpuno sigurni u kvalitet ovih nosača.

Jednostavna montaža i upotreba

Kada kupujete krovne nosače BMW 3 (E91) Touring (2010-2012), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu. Naši stručni tehničari će se pobrinuti da nosači budu pravilno i bezbedno montirani na vaše vozilo. Uz nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodan deo za montažu.

Poboljšajte funkcionalnost svog vozila

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa Cruz Airo Fix Dark nosačima, možete prevoziti sve potrebne stvari za vaše avanture, bez brige o nedostatku prostora u vozilu. Bilo da idete na letovanje, planinarenje ili jednostavno želite više prostora za prtljag, ovi nosači će vam omogućiti da iskoristite pun potencijal svog vozila.

Aerodinamičan dizajn za bolje performanse

Krovne šipke Airo Fix Dark su dizajnirane sa aerodinamičnim oblikom, sličnim obliku avionskog krila. Ovo omogućava smanjenje otpora vazduha i buke tokom vožnje. Takođe, hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ovi materijali garantuju dugotrajnost nosača i otpornost na spoljne uticaje.

Montaža je brza i jednostavna

Krovne šipke Airo Fix Dark su namenjene za montažu na vozila sa integrisanim, niskoprofilnim uzdužnim šinama spojenim sa krovom. Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Pri montaži nosača, pratite detaljno uputstvo za montažu kako biste bili sigurni da su nosači pravilno postavljeni.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni aluminijumski nosači
  • Bezbedni i sertifikovani
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Uverite se sami u kvalitet i funkcionalnost krovni nosača BMW 3 (E91) Touring (2010-2012), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark. Transformišite svoje vozilo u pravi prevoznički kapacitet i uživajte u pogodnostima koje vam ovi nosači pružaju. Poručite ih odmah i ostvarite potpunu slobodu prevoza!

Za više informacija posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda.

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i iskustava iz prve ruke.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja