рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 2 (F45) Active Tourer (2014-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9089 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 2 (F45) ACTIVE TOURER (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Set za montažu krovnih nosača

Dobrodošli na stranicu OXO MARKET-a, gde ćemo vam predstaviti jedan fantastičan proizvod koji će vam olakšati prevoz stvari na vašem vozilu. Krovni nosači BMW 2 (F45) Active Tourer (2014-), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršeno rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Šta su krovni nosači?

Krovni nosači su specijalno dizajnirani za montažu na krov vašeg vozila. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što im daje izuzetnu izdržljivost i pouzdanost. Ovi nosači su deo kompleta koji se isporučuje spreman za ugradnju.

Sertifikovani kvalitet

Važno je napomenuti da svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To garantuje da su ovi nosači prošli rigorozne sigurnosne testove i da su bezbedni za korišćenje.

Besplatna montaža

Da biste vam pružili vrhunsku uslugu, obezbedili smo besplatnu montažu krovnih nosača svakom kupcu koji poseti našu prodavnicu. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno postavljeni i spremni za upotrebu.

Višenamenska upotreba

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa ovim nosačima, možete lako prevoziti sve što vam je potrebno tokom putovanja ili aktivnosti na otvorenom.

Set za montažu

Set za montažu krovnih nosača sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Cena koju vidite odnosi se na kompletan set. Uz krovni nosač, imate mogućnost da poručite i bravice za zaključavanje nosača, ali one nisu neophodne za montažu.

Krovne šipke – Cruz Airo T Dark

Krovne šipke Cruz Airo T Dark su izuzetno atraktivne i ekskluzivne, sa aerodinamičnim dizajnom koji se oslanja na avionsko krilo. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što garantuje njihovu izdržljivost i dugotrajnost. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Pored estetske vrednosti, ove šipke imaju odličan koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke. Zahvaljujući tome, vožnja sa ovim nosačima je ugodnija i tiša u poređenju sa jeftinijim verzijama.

Bezbednost i jednostavnost montaže

Da biste pravilno postavili krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje Krovnih šipki i Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a. Ovi dokumenti vam pružaju detaljne informacije o postupku montaže i bezbednosnim merama koje treba preduzeti.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, što garantuje kvalitet i pouzdanost. Za više informacija o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvođača.

Prednosti:

  • Atraktivan dizajn koji poboljšava izgled vašeg vozila
  • Izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma
  • Jednostavna montaža

Sada kada ste upoznati sa svim prednostima krovni nosača BMW 2 (F45) Active Tourer (2014-), alu šipke – Cruz Airo T Dark, nema razloga da čekate! Poručite svoje nosače već danas i uživajte u udobnoj vožnji i praktičnosti koju pružaju.

🛒 Naruči odmah 🚗

(Napomena: OVAJ PROIZVOD NIJE RECENZIJA ILI ČLANAK. Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja