рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 2 (F22) Coupe 2 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo X

20.800 рсд

SKU: GTC9124 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 2 (F22) COUPE 2 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X

Krovni nosači koji će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom su tu – Krovni nosači BMW 2 (F22) Coupe 2 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo X. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači će sigurno i pouzdano transportovati sve vaše stvari na krovu vašeg vozila.

Prednosti ovih krovni nosača:

 • Dizajn koji oduzima dah: Šipke Airo X imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji će privući pažnju svih oko vas. Budite drugačiji i istaknite se sa ovim šipkama na krovu vašeg BMW-a 2 (F22) Coupe 2 vrata (2014-) modela.

 • Kvalitetna izrada: Ove krovne šipke su napravljene od najkvalitetnijeg aluminijuma koji garantuje izdržljivost i dugotrajnost. Možete biti sigurni da će vam služiti dugi niz godina.

 • Jednostavna montaža: Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Uz set za montažu koji se isporučuje u kompletu, samo ih postavite na krov vašeg vozila i budite spremni za avanturu!

Uz ove krovne nosače, možete biti sigurni da će sve vaše stvari biti sigurno i sigurno transportovane na krovu vašeg vozila. Bez obzira da li planirate porodično putovanje, avanturu na planinama ili odlazak na odmor, ovi nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe.

Specifikacije:

 • Krovne šipke – Cruz Airo X (Aerodinamične aluminijumske šipke)
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Set krovnih nosača se sastoji od:

 • 2 krovne šipke
 • 4 krovna hvatača (šape-stope)

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste obezbedili pravilnu i sigurnu ugradnju.

Saznajte više o bravicama za zaključavanje nosača

Bravice za zaključavanje nosača su opcioni dodatak i nisu neophodne za montažu krovnih nosača.

Navedeni set krovnih nosača je odličan izbor za vozila opremljena sa fiksnim tačkama, gde se nosač šrafi direktno u krov. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte putem naše tehničke podrške na brojeve telefona: 021/442-954 ili 021/6339-223.

Ovi krovni nosači su kreirani i proizvedeni od strane renomiranog proizvođača Cruz, koji je specijalizovan za proizvodnju vrhunskih krovnih nosača. Sa Cruz Airo X krovnim nosačima ne morate da brinete o bezbednosti ili kvalitetu – oni su sertifikovani od strane GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Prilikom montaže ovih nosača, molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih pravila i uputstava koja su priložena sa proizvodom. Vaša sigurnost je najvažnija, zato ne štedite na tačnom montaži i uverite se da su nosači čvrsto postavljeni.

Ovi krovni nosači su definitivno pametna investicija koja će vam pružiti mogućnost da efikasno koristite prostor na krovu vašeg vozila i omogućiti vam udobnost i sigurnost prilikom prevoza dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle i nosača za skije.

Za više informacija o proizvodu, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda.

Ne propustite priliku da iskoristite sve prednosti koje vam pružaju krovni nosači BMW 2 (F22) Coupe 2 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo X. Budite spremni za avanturu i putovanje iz snova!

Prednosti:

 • Moderan i atraktivan dizajn
 • Visok kvalitet izrade
 • Jednostavna montaža

Naručite odmah i osigurajte svoj set krovnih nosača!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja