рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci BMW 2 Active Tourer 5v (2014-), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11227 Kategorija:

KROVNI NOSACI BMW 2 ACTIVE TOURER 5V (2014-), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

Univerzalno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

G3 Pacific Steel krovni nosači su izuzetno kvalitetan set krovnih nosača koji će vam omogućiti siguran prevoz tereta na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i dolaze kao kompletna set spreman za montažu.

Jednostavna i sigurna ugradnja

Krovni nosači G3 Pacific Steel su jednostavni za montažu. Dolaze kao set od 2 krovne šipke i 4 šape. Uz samo nekoliko koraka, možete ih sastaviti i pričvrstiti na vaše vozilo. Uz kupovinu ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, nudimo i besplatnu montažu.

Testirani i sertifikovani za sigurnost

Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat i uspešno prolaze ISO/PAS testove. Testirani su udarnom snagom od 8G i mogu izdržati nosivost od 50kg. Ovi krovni nosači su bezbedni i pouzdani, pa možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i bezbedno prevezen.

Praktičan dodatak za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodan deo opreme ukoliko želite da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle na vaše vozilo. Sa G3 Pacific Steel krovnim nosačima, imate mogućnost da dodate ove korisne dodatke i olakšate transport svog tereta.

Prednosti:

  • Visokokvalitetan čelični profil
  • Jednostavna montaža sa samo nekoliko koraka
  • Sigurni i sertifikovani za upotrebu
  • Nosivost od 50kg

Uz G3 Pacific Steel krovne nosače, osigurajte siguran prevoz tereta na vašem vozilu!

Pozovite nas na 021/442-954 ili posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste se dodatno informisali o ovom proizvodu ili pregledali našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Ostvarite dodatnu sigurnost i praktičnost za vaše vozilo uz G3 Pacific Steel krovne nosače.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja