рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači BMW 1 (E87) 5 vrata (2004-2011), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7794 Kategorija:

KROVNI NOSAČI BMW 1 (E87) 5 VRATA (2004-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK

Kompletan set krovnih nosača za vaše vozilo

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz krovne nosače marka BMW 1 (E87) 5 vrata (2004-2011), možete bezbedno i pouzdano prevoziti svoje stvari na krovu vašeg automobila. Ovi krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružajući vam izuzetnu čvrstinu i trajnost.

Prednosti krovnih nosača Cruz Airo Fuse Dark

  • Aerodinamičan dizajn: Krovne šipke Cruz Airo Fuse Dark imaju integrisane aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji. Njihov atraktivan dizajn se savršeno prilagođava estetici vašeg vozila.
  • Smanjen otpor i buka od vetra: Zahvaljujući svom aerodinamičkom obliku, ove krovne šipke smanjuju otpor i buku od vetra tokom vožnje. To znači da ćete moći da uživate u tišem i udobnijem putovanju.
  • Laka montaža: Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna. Možete ih brzo i bez problema postaviti na krov svog vozila. Takođe, kanal na gornjoj strani krovne šipke olakšava montažu krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača za skije.

Set krovnih nosača

Ovaj set krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Svaki detalj je pažljivo projektovan kako bi se osigurala sigurnost i stabilnost vaših tereta tokom transporta. Maksimalna nosivost ovih nosača je 75kg.

Krovni kit – Cruz 936-014

Da biste pravilno pričvrstili krovne šipke na krov vašeg automobila, neophodan je krovni kit. Ovaj komplet je dizajniran specifično za BMW 1 (E87) 5 vrata (2004-2011) i napravljen je od visokokvalitetnog čelika. Pruža čvrsto prijanjanje i sigurnost tokom vožnje.

Bezbednost i podrška

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu. Zato vam preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montiranje kako biste osigurali ispravnu montažu nosača na vaš automobil. U slučaju da imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne. Možete nas kontaktirati na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Naručite krovne nosače za svoj BMW 1 (E87) 5 vrata (2004-2011) danas i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu vaših tereta na krovu vašeg vozila.


Prednosti

  • Aerodinamičan dizajn koji se savršeno uklapa u estetiku vašeg vozila
  • Smanjen otpor i buka od vetra za tišu i udobniju vožnju
  • Laka montaža i jednostavno pričvršćivanje tereta na krov vašeg vozila

NARUČITE ODMAH i iskoristite prednosti krovnih nosača BMW 1 (E87) 5 vrata (2004-2011) – alu šipke Cruz Airo Fuse Dark.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja