рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi Q7 (I/4L) 5 vrata (2006-2015), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9111 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI Q7 (I/4L) 5 VRATA (2006-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Krovni nosači su neophodan dodatak za prevoz tereta na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Audi Q7 (I/4L) sa 5 vrata, proizveden između 2006. i 2015. godine. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijuma, koji pruža izuzetnu čvrstoću i izdržljivost.

Set koji se isporučuje

Ovaj set krovni nosača dolazi u kompletu sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Dizajniran je tako da se lako montira na vaše vozilo. Cena seta je prikazana na našem sajtu i odnosi se na navedeni set.

Prednosti krovnih nosača

  • Lako montiranje: Krovni nosači dolaze kompletni sa svim potrebnim delovima za montažu. Uz malo napora, možete ih brzo postaviti na svoj automobil.
  • Velika nosivost: Ovi krovni nosači mogu nositi teret do 75kg. To znači da možete bezbedno prevoziti veće predmete poput krovnih kofera, nosača za bicikle ili skija.
  • Estetski izgled: Krovni nosači Cruz Airo Fix Dark imaju aerodinamičan dizajn koji se savršeno uklapa u izgled vašeg vozila. Ne samo da će biti praktični, već će i doprineti estetici automobila.

Kompatibilnost i sertifikati

Ovi krovni nosači su posebno napravljeni za Audi Q7 (I/4L) sa 5 vrata, proizveden između 2006. i 2015. godine. Pazite da odaberete pravi model krovne šipke za vaše vozilo kako biste ostvarili maksimalnu kompatibilnost.

Cruz krovni nosači imaju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Sigurnost i uputstva za montažu

Prilikom montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate naša uputstva za montažu koja se isporučuju sa proizvodom. Takođe, pročitajte i bezbednosna uputstva koja vam pružaju sve važne informacije o sigurnom korišćenju i pričvršćivanju tereta na krovni nosač.

Preporuke i zaključak

Naš tim stručnjaka je testirao ove krovne nosače i u našem iskustvu smo utvrdili da su izuzetno pouzdani i visokog kvaliteta. Uz njihovu pomoć, lako ćete prevoziti teret na vašem vozilu i uživati u sigurnoj i udobnoj vožnji.

Nemojte propustiti priliku da svoj Audi Q7 (I/4L) opremite ovim kvalitetnim krovnim nosačima. Poručite ih odmah i iskoristite naše posebne pogodnosti. Kada se odlučite za naše proizvode, dobijate i besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima.

Prednosti:

  • Lako montiranje
  • Velika nosivost
  • Estetski izgled
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja