рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi Q3 (II/F3) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9105 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI Q3 (II/F3) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Savršeno rešenje za prevoz na vašem automobilu

Krovni nosači su neizostavan deo kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Uz kvalitetne krovne nosače možete bezbedno i pouzdano prenositi različite terete kao što su krovne koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Ovi krovni nosači za Audi Q3 (II/F3) 5 vrata (2018-) pružaju vrhunsko rešenje za sve vaše potrebe u prevozu.

Dugotrajna i sigurna konstrukcija

Krovni nosači za Audi Q3 (II/F3) 5 vrata (2018-) su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, garantujući dugotrajnost i sigurnost vašeg tereta. Cruz Airo Fix Dark krovne šipke predstavljaju elegantno i moderno rešenje kada je u pitanju prevoz na krovu vašeg vozila. Aerodinamični dizajn ovih šipki smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje, čineći vaše putovanje mirnim i udobnim.

Jednostavna instalacija i sigurno pričvršćivanje

Set za montažu krovnih nosača uključuje sve što vam je potrebno za brzu i jednostavnu instalaciju. Uz krovne šipke, dobijate i četiri krovna hvatača (šape-stope) koji se lako pričvršćuju na krov vašeg automobila. Za dodatnu sigurnost, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača. Ove bravice nisu neophodne za montažu krovnih nosača, ali vam pružaju dodatnu zaštitu od krađe.

Estetski dizajn koji se uklapa sa izgledom vašeg vozila

Cruz Airo Fix Dark krovne šipke su atraktivnog i ekskluzivnog dizajna, prilagođene savremenim modelima vozila. Crna boja ovih šipki daje vašem automobilu sofisticiran izgled. Krovne šipke su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, dok su hvatači (stope) napravljeni od čelika visoke čvrstoće. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Sa ovim krovim nosačima, vaš automobil će izgledati moderno i privlačno.

Prednosti:

  • Estetski dizajn koji se uklapa sa izgledom vašeg vozila
  • Jednostavna instalacija i sigurno pričvršćivanje
  • Dugotrajna i sigurna konstrukcija

Poručite krovne nosače za Audi Q3 (II/F3) 5 vrata (2018-) i iskusite vrhunski kvalitet i sigurnost pri prevozu tereta na krovu vašeg vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja