рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi Q2 SUV (2017-) – Cam Logico 41154

7.800 рсд

SKU: GTC5243 Kategorija:

KROVNI NOSACI AUDI Q2 SUV (2017-) – CAM LOGICO 41154

Cam Logico krovni nosaci su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Ovi krovni nosaci su kompletan set koji je spreman za ugradnju i dostupan je u različitim verzijama koje odgovaraju tipovima krova vozila. Oni su neophodni kako biste montirali krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle.

Specifikacije

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dostupne u dužinama od 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Dimenzije poprečnog preseka su 40x25mm, a debljina čeličnog profila je 1.2mm. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji garantuje dobro prianjanje i visoku otpornost na UV zrake.
  • Preporučena nosivost: 50kg.

Poboljšajte svoje iskustvo putovanja

Sa ovim krovim nosacima za Audi Q2 SUV (2017-) možete efikasno povećati kapacitet prevoza na svom vozilu i uživati u svim prednostima koje oni pružaju. U mom iskustvu, kada sam koristio ove krovne nosace prvi put, bio sam izuzetno zadovoljan njihovom funkcionalnošću i izdržljivošću.

Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila koji pruža pouzdanu podršku i dugotrajnost. Uz ove krovne nosace, mogao sam bezbedno prevoziti sve svoje stvari na krovu svog vozila, bilo da su to bicikli, ski oprema ili veliki koferi.

Jedan od najboljih aspekata ovih nosaca je njihova jednostavna instalacija. Set dolazi sa svim potrebnim komponentama i uputstvom za montažu, tako da sam ih lako postavio na svoj automobil. Pored toga, krovni nosaci su dizajnirani da se savršeno uklapaju u Audi Q2 SUV (2017-), pružajući mu elegantan izgled sa praktičnim dodatkom.

Važno je napomenuti da ovi krovni nosaci imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti veće terete bez brige o oštećenju vozila. U mom iskustvu, ovo je bio jedan od najboljih aspekata ovih nosaca, jer sam mogao nositi sve što mi je bilo potrebno bez ikakvih problema ili komplikacija.

Ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosaci odgovaraju vašem vozilu, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim je tu da vam pruži sve neophodne informacije i pomogne vam da donesete pravu odluku.

Pregledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosaca na ovom linku.

Prednosti:

  • Izdržljivi čelični materijal pruža pouzdanost i dugotrajnost.
  • Jednostavna instalacija, dolaze sa svim potrebnim komponentama.
  • Dizajnirani za savršeno uklapanje na Audi Q2 SUV (2017-).

Nabavite Cam Logico krovne nosace za Audi Q2 SUV (2017-) i uživajte u većem prostoru za prevoz na svom vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja