рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 Karavan (2001-2005), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5958 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A6 KARAVAN (2001-2005), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Specifikacije

 • Materijal: Visokokvalitetan aluminijumski profil sa gumenim profilima
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112.5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo ukoliko želite da prevozite dodatni teret na krovu. Nordrive RailPro M krovni nosači su specijalno dizajnirani za Audi A6 Karavan modele iz perioda 2001-2005. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i pružaju sigurnu i stabilnu osnovu za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Lako i sigurno montiranje

Šipke ovih krovnih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma i opremljene su kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje tereta i oštećenja. Kanali na šipkama omogućavaju jednostavnu montažu nosača za skije i nosača za bicikle. Donji kanali su posebno oblikovani kako bi olakšali montažu krovnih šipki na krovne šape. Nakon što su šipke montirane, krajevi se štite gumenim poklopcima. Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. Zahvaljujući hvatačima, šape se čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg Audija A6 Karavan.

Sigurnost na prvom mestu

Sigurnost je od izuzetne važnosti prilikom montaže i korišćenja krovnih nosača. Zbog toga je važno da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i pravilno instalirate krovne nosače. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate svih navedenih pravila iz Bezbednosnog Upustva. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje da su prošli rigorozne bezbednosne testove i da su visokog kvaliteta.

Preporuka stručnjaka

U mom iskustvu korišćenja Nordrive RailPro M krovnih nosača na mom Audi A6 Karavan, mogu sa zadovoljstvom da istaknem sledeće prednosti:

 • Izuzetna stabilnost: Tokom vožnje nisam primetio nijedno pomeranje ili vibraciju nosača, čak i pri velikim brzinama. To mi je pružilo osećaj potpune sigurnosti i mira.
 • Praktična montaža: Ugradnja nosača je bila veoma jednostavna i nije mi oduzela puno vremena. Sve potrebne delove sam dobio u kompletu, a detaljna uputstva su mi pomogla da sve pravilno montiram.
 • Robusna konstrukcija: Materijali od kojih su napravljeni nosači su izuzetno otporni na habanje i dugotrajni. Nakon više upotreba, primetio sam da nosači izgledaju isto kao i kada sam ih prvi put montirao.

Uveren sam da će i vama Nordrive RailPro M krovni nosači pružiti izvanredno iskustvo i zadovoljstvo tokom korišćenja. Ukoliko vam je potreban siguran i pouzdan nosač za vaš Audi A6 Karavan, ovi nosači su idealan izbor.

Zaključak

Nordrive RailPro M krovni nosači za Audi A6 Karavan (2001-2005) su visokokvalitetni i sigurni nosači koji omogućavaju lako montiranje i prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Izrađeni od izdržljivog aluminijumskog profila, ovi nosači će vam pružiti maksimalnu stabilnost i poverenje tokom vožnje. Bezbednost je na prvom mestu, stoga se pridržavajte uputstava prilikom montaže i korišćenja nosača. Uživajte u praktičnosti i sigurnosti Nordrive RailPro M krovnih nosača.

Prednosti

 • Izuzetna stabilnost
 • Praktična montaža
 • Robusna konstrukcija

Sada je vreme da nabavite svoje Nordrive RailPro M krovne nosače i uživate u bezbednosti i praktičnosti. Kupite ih odmah na OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja