рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 (C8) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9139 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A6 (C8) SEDAN 4 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Prednosti

  • Atraktivan i ekskluzivan dizajn koji će istaći vaš automobil
  • Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma za dugotrajnu upotrebu
  • Jednostavna montaža i upotreba

Specifikacije

  • Model: Audi A6 (C8) Sedan 4 vrata (2018-)
  • Tip: Alu šipke
  • Boja: T Dark
  • Dužina šipki: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg
  • Zemlja porekla: Španija

Krovni nosači Audi A6 (C8) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T Dark su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na automobilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje dugotrajnu upotrebu bez oštećenja ili deformacija.

Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna i brza. Svi potrebni delovi za montažu dolaze u kompletu, što znači da nećete morati da menjate ili dodatno kupujete bilo kakve dodatne delove. Sam set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope).

Jedna od najvećih prednosti ovih krovnih nosača je njihov atraktivan i ekskluzivan dizajn koji će sigurno privući pažnju i istaći vaš automobil. Alu šipke u crnoj boji (avionsko krilo) daju modernu i sofisticiranu notu vašem vozilu. Bez obzira da li je vaš automobil klasičnog ili sportskog dizajna, ovi krovni nosači će se idealno uklopiti i dopuniti njegov izgled.

Kada je u pitanju praktičnost, krovni nosači Audi A6 (C8) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T Dark su zaista neprikosnoveni. Aerodinamične aluminijumske šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke, što ih čini tišim i udobnijim za vožnju u odnosu na jeftinije varijante.

Pored toga, hvatači (stope) su izrađeni od veoma kvalitetnog čelika, što garantuje njihovu izdržljivost i sigurnost. Poklopci hvatača su napravljeni od izdržljive ABS plastike koja je otporna na udarce i habanje. Na gornjoj strani krovne šipke se nalazi kanal koji olakšava postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Ovi krovni nosači su posebno prilagođeni za Audi A6 (C8) Sedan sa 4 vrata, proizveden od 2018. godine. Dužina šipki je 128cm, što je optimalna dužina za većinu automobila iste klase. Ove šipke mogu izdržati maksimalnu nosivost od 75kg, što je dovoljno za transport većine tereta koji će vam biti potrebni.

Da biste pravilno montirali ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu koja se isporučuju uz proizvod. Takođe, preporučujemo da proučite bezbednosna uputstva i držite se svih pravila pri korišćenju krovnih nosača.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim proizvodom, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Nabavite krovne nosače Audi A6 (C8) Sedan 4 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T Dark i unapredite svoje putovanje. Poboljšajte funkcionalnost svog vozila i uživajte u većoj sigurnosti prilikom prevoza tereta. Osigurajte sebi mesto koje zaslužujete i budite spremni da se upustite u avanture bez brige o prostoru za prtljag.

Komplet sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača.

Ne čekajte! Poručite danas i obezbedite vrhunsku kvalitetu i sigurnost za svoje vozilo.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja