рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 (C8) Karavan (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7842 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A6 (C8) KARAVAN (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji se savršeno uklapa u dizajn vašeg Audija A6 (C8) Karavana. Nosači su lako montirani i isporučuju se kao kompletni set spreman za ugradnju.

SET ZA MONTAŽU KROVNIH NOSAČA

Uključuje:
– 2 krovne šipke – Cruz Airo Fuse Dark
– 4 krovna hvatača (šape-stope)

Cena se odnosi na ovaj kompletan set. Za dodatnu sigurnost, možete poručiti bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono.

KARAKTERISTIKE KROVNIH NOSAČA

 • Airo Fuse Dark
 • Integrisane aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
 • Unikatan dizajn koji se savršeno uklapa u estetiku vašeg Audija A6 (C8) Karavana
 • Aerodinamički oblik smanjuje otpor i buku od vetra tokom vožnje
 • Jednostavna montaža na krov vozila

Dužina šipki je 106cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Molimo vas da prilikom montaže krovnih nosača pažljivo pratite uputstvo za montiranje kako biste postigli optimalne rezultate.

GS-TÜV, CITY CRASH, i CEPE/ONU sertifikati

Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, koji potvrđuje njihovu bezbednost i kvalitet. Takođe poseduju i CITY CRASH sertifikat koji garantuje njihovu izdržljivost u slučaju sudara, kao i CEPE/ONU sertifikat koji potvrđuje njihovu usklađenost sa evropskim propisima.

BESPLATNA MONTAŽA KROVNIH NOSAČA

U našim maloprodajnim objektima, pružamo besplatnu montažu krovnih nosača svakom kupcu koji ih kupi kod nas. Naš stručni tim će se pobrinuti da krovni nosači budu pravilno instalirani na vaš Audi A6 (C8) Karavan.

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA

 • Estetski dizajn – Cruz Airo Fuse Dark krovne šipke su elegantnog i atraktivnog dizajna, koji se savršeno uklapa u izgled vašeg Audija A6 (C8) Karavana. Pružajući vam sigurnost i praktičnost, istovremeno su i modni dodatak vašem vozilu.
 • Aerodinamičnost – Zahvaljujući aerodinamičnom obliku šipki, Cruz Airo Fuse Dark krovni nosači smanjuju otpor i buku od vetra tokom vožnje. To znači da ćete imati prijatnije iskustvo vožnje, bez nepotrebnih smetnji.
 • Sertifikovani kvalitet – Cruz krovni nosači poseduju GS-TÜV, CITY CRASH, i CEPE/ONU sertifikate, što garantuje njihovu sigurnost, izdržljivost i usklađenost sa evropskim propisima.

KROVNI NOSAČI ZA SVE VAŠE POTREBE

Krovni nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz Cruz Airo Fuse Dark krovne nosače, možete se upustiti u avanture i putovanja bez brige o transportu vaše opreme. Pružajući vam sigurnost i praktičnost, Cruz Airo Fuse Dark krovni nosači su idealan izbor za vaš Audi A6 (C8) Karavan.

ZAKLJUČAK

Cruz Airo Fuse Dark krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Sa svojim bezbednim i praktičnim dizajnom, oni kombinuju funkcionalnost i estetiku na najbolji način. Montaža je jednostavna, a zahvaljujući njihovoj aerodinamičnosti, vaša vožnja će biti prijatnija nego ikada. Ne oklevajte, već danas nabavite Cruz Airo Fuse Dark krovne nosače i uživajte u svim pogodnostima koje vam pružaju.

PREDNOSTI

 • Estetski dizajn koji se savršeno uklapa u izgled vašeg Audija A6 (C8) Karavana
 • Aerodinamičan oblik smanjuje otpor i buku od vetra
 • Sertifikovani kvalitet – GS-TÜV, CITY CRASH, i CEPE/ONU sertifikati

ZA PORUDŽBINU KLIKNITE OVDE

Napomena: Ova ponuda važi samo dok traju zalihe.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja