рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 (C8) Karavan (2018-), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC9136 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A6 (C8) KARAVAN (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Kvalitetni krovni nosači za vaš Audi A6 (C8) Karavan (2018-)

Krovni nosači su neizostavan dodatak koji će vam omogućiti da prevezete sve što vam je potrebno na vašem vozilu. Sa najkvalitetnijim aluminijumskim ili čeličnim profilom, ovi krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim specifičnim tipovima krova vašeg automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvršćene tačke na krovu ili uzdužne šine, ovaj set krovnih nosača je upravo ono što vam treba.

Sertifikovani krovni nosači za siguran prevoz

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i pouzdanost. Ako želite da kupite ove krovne nosače na našem OXO MARKET-u, imate mogućnost besplatne montaže u našim maloprodajnim objektima. Sigurnost putnika je naš prioritet, zato ne oklevajte da nabavite ove krovne nosače.

Neophodan deo za prevoz prtljaga

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, nosača skija ili nosača za bicikle. Sa ovim nosačima, možete biti sigurni da će vaš prtljag biti čvrsto i sigurno pričvršćen na krovu vašeg automobila. Takođe, imate mogućnost da poručite bravice za zaključavanje nosača kako biste dodatno osigurali svoj prtljag. Molimo vas da pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste pravilno postavili ove nosače.

Kratki opis proizvoda

Set krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ove aerodinamične aluminijumske šipke se lako montiraju na krov vašeg automobila. Krovne šipke su atraktivnog dizajna i izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma. Hvatači (stope) su napravljeni od izdržljivog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od ABS plastike. Ove krovne šipke imaju odličan otpor vazduha i smanjuju buku prilikom vožnje. Sa dužinom od 118cm i nosivosti od 75kg, možete biti sigurni da će vaš prtljag biti siguran tokom vožnje.

Bezbednost i uputstva

Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate svih pravila vezanih za montažu i korišćenje ovih krovnih nosača. Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn za smanjen otpor vazduha
  • Sertifikati koji garantuju sigurnost (GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU)
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i može se razlikovati od stvarnih karakteristika proizvoda. Molimo vas da se uvek konsultujete sa zvaničnim sajtom proizvođača ili nas kontaktirate direktno kako biste dobili tačne informacije o proizvodu.

Za više informacija o ovim izuzetnim krovnim nosačima i za online poručivanje, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET-u. Ne propustite priliku da nabavite ovaj vrhunski proizvod za vaš Audi A6 (C8) Karavan (2018-) i sigurno prevezete svoj prtljag!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja