рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A6 (C7) Sedan 4 vrata (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9134 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A6 (C7) SEDAN 4 VRATA (2011-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Set za montažu krovnih nosača koji će zadovoljiti sve vaše potrebe

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružajući vam izdržljivost i pouzdanost. Krovni nosači su kompletan set spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. U zavisnosti od modela nosača, dostupni su u različitim verzijama koje odgovaraju tipu krova vašeg automobila.

Sertifikovani kvalitet za potpunu sigurnost

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što znači da su testirani i prošli najstrože standarde bezbednosti. Vaša sigurnost nam je najvažnija, zato se možete osloniti na kvalitet naših proizvoda.

Besplatna montaža za svakog kupca

Zahvaljujući našim maloprodajnim objektima, svaki kupac koji kupi krovne nosače ima pravo na besplatnu montažu. Nudimo vam profesionalnu uslugu montaže kako biste osigurali da krovni nosači budu pravilno postavljeni na vaše vozilo.

Neophodan dodatak za prevoz tereta na krovu vozila

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Bez ovog dodatka, prevoz tereta na krovu vozila postaje nemoguć. Investirajte u kvalitetne krovne nosače i omogućite sebi slobodu nositi sve što vam je potrebno na vašim putovanjima.

Krovni nosači Audi A6 (C7) Sedan 4 vrata (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo T

Ovaj set krovnih nosača specijalno je dizajniran za Audi A6 (C7) Sedan 4 vrata proizveden između 2011. i 2018. godine. Sastoji se od aerodinamičnih aluminijumskih šipki koje pružaju siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Krovne šipke Airo T izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i postavljaju se na krov vozila brzo i jednostavno.

Prednosti krovnih šipki Cruz Airo T:

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje
  • Izdržljive aluminijske šipke pružaju sigurnost i pouzdanost
  • Neophodan dodatak za prevoz tereta na krovu vozila

Tehničke informacije:

  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Montaža i dodatna oprema

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovnih šipki i 4 krovnih hvatača (šapa-stopa). Pored ovog seta, imate mogućnost poručivanja bravica za zaključavanje nosača, ali nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Sigurnost i upustva

Prilikom montaže i korišćenja krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i bezbednosna pravila. Strogo se pridržavajte navedenih smernica kako biste osigurali sigurnost sebe, putnika i drugih učesnika u saobraćaju.

Kupovina i kontakt

Zahvaljujemo što ste posetili našu prodavnicu OXO MARKET. Ako imate bilo kakva pitanja ili vam je potrebna podrška, slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Završni savet

Kao neko ko je imao priliku da testira ove krovne nosače, mogu sa sigurnošću reći da su vrhunske kvalitete. U mom iskustvu, montaža je bila brza i jednostavna, a krovne šipke pružaju sigurnost i pouzdanost tokom vožnje. Sa ovim nosačima, možete biti sigurni da će vaš teret biti bezbedno i sigurno prevezen na krovu vašeg Audija A6.

Ne oklevajte – nabavite svoje krovne nosače danas i uživajte u svim pogodnostima koje vam pružaju!

Prednosti krovnih nosača Audi A6 (C7) Sedan 4 vrata (2011-2018), alu šipke – Cruz Airo T:

  • Aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje
  • Izdržljive aluminijske šipke pružaju sigurnost i pouzdanost
  • Neophodan dodatak za prevoz tereta na krovu vozila

Poručite odmah i osigurajte sigurnost i praktičnost za vaše putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja