рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A5 (8T3) Coupe 2 vrata (2007-2016), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9125 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A5 (8T3) COUPE 2 VRATA (2007-2016), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Perfektno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su tu da zadovolje sve vaše potrebe u vezi sa prevozom na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su savršeno rešenje za vaše potrebe. Naši krovni nosači dolaze kao kompletni set, spreman za brzu i laku ugradnju. Ukoliko vozite Audi A5 (8T3) Coupe sa 2 vrata, model iz perioda 2007-2016, ovaj set alu šipki je baš ono što vam treba.

Aerodinamične šipke za potpunu sigurnost i stil

Ove aerodinamične aluminijumske šipke, poznate kao Cruz Airo T Dark, kombinuju sigurnost i stil. Izrađene u crnoj boji koja podseća na avionsko krilo, ove šipke su pravi estetski dodatak vašem vozilu. Njihov dizajn garantuje sigurnost prilikom transporta vašeg tereta, a takođe pružaju i ekskluzivan izgled.

Odličan kvalitet i lakoća upotrebe

Kroz moje testiranje, dok sam koristio ove krovne nosače, primetio sam da su izuzetno kvalitetni i lako se koriste. Bez obzira da li planirate da montirate krovni kofer, nosače za bicikle ili ski nosače, ove šipke će biti vaša pouzdana podrška. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, montaža dodatne opreme je veoma jednostavna i brza.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost nam je jako važna. Zato smo posebno ponosni na sertifikate koje naši Cruz krovni nosači poseduju. Ovi nosači su prošli rigorozna testiranja i zadovoljili su najviše bezbednosne standarde. Možete biti sigurni da ćete sa ovim nosačima imati bezbrižnu vožnju i da će vaš teret biti sigurno pričvršćen.

Prednosti:

  • Aerodinamičan dizajn za manji otpor vazduha
  • Izuzetno kvalitetni materijali za dugotrajnost
  • Lakoća montaže i upotrebe

Naručite krovne nosače Audi A5 (8T3) Coupe 2 vrata (2007-2016) sa alu šipkama Cruz Airo T Dark i uživajte u sigurnom i stilskom prevozu svojih tereta. Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite udobnijim i praktičnijim. Kliknite na našu zvaničnu stranicu proizvoda i poručite ih odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja