рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A4 Karavan (2001-2003), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5951 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A4 KARAVAN (2001-2003), ALU ŠIPKE – Nordrive RailPro M

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Nordrive krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat. Ovi krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

 • Tip vozila: Audi A4 Karavan (2001-2003)
 • Model: Nordrive RailPro M
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Montiranje i upotreba

Krovni nosači Audi A4 Karavan (2001-2003), alu šipke – Nordrive RailPro M su kompletan set potreban za montiranje krovne konstrukcije na vašem vozilu. Ovaj set je namenjen samo za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Kanali na šipkama su namenjeni za montažu nosača za skije i nosača za bicikle uz koje dobijate T-profile koji se idealno uklapaju u kanal. Donji kanali su oblikovani na način koji omogućava lako montiranje krovnih šipki na krovne šape, jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajevi šipki su zaštićeni gumenim poklopcima koji se stavljaju nakon montiranja šipki.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti. One se pomoću hvatača pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Šape su dizajnirane tako da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost kada se montiraju na krovne šine. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Da biste sigurno koristili ovaj proizvod, molimo vas da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i da proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Takođe, pročitajte Bezbednosno Upustvo i strogo se pridržavajte navedenih pravila.

Prednosti

 • Kvalitetna izrada: Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i poseduju GS-TÜV sertifikat. Možete biti sigurni u njihovu stabilnost i dugotrajnost.

 • Jednostavna montaža: Set dolazi kao kompletna, spreman za ugradnju. Montaža je jednostavna i ne zahteva dodatne alate ili stručnost.

 • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su namenjeni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Mogu zadovoljiti različite potrebe prevoza, omogućavajući vam da bezbedno i udobno putujete.

Rezime

Krovni nosači Audi A4 Karavan (2001-2003), alu šipke – Nordrive RailPro M su izvrsno rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su visokokvalitetni, jednostavni za montažu i univerzalni u upotrebi. Sa njima možete bezbedno prevoziti krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Njihova kvalitetna izrada i GS-TÜV sertifikat pružaju vam sigurnost tokom vožnje. Uživajte u udobnosti i praktičnosti koje vam pružaju ovi krovni nosači i započnite avanturu na putu.

Za detaljnije informacije o ovom proizvodu, posetite našu zvaničnu stranicu. Pogledajte i ostale krovne nosače u našoj ponudi.


Prednosti:

 • Kvalitetna izrada
 • Jednostavna montaža
 • Univerzalna upotreba

Naručite sada i obezbedite kvalitetne krovne nosače za vaš Audi A4 Karavan!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja