рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A4 (B9) Karavan (2015-2019), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9146 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A4 (B9) KARAVAN (2015-2019), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
  • Smanjena visina hvatača doprinosi lepšem izgledu automobila
  • Odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke

Specifikacije

  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, što garantuje njihovu izdržljivost i sigurnost. Bezbednost je na prvom mestu, zato svaki set krovnih nosača poseduje sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.

Uz ovaj set krovnih nosača dobijate i kompletnu opremu za montažu, što znači da je sve spremno za postavljanje na vaš automobil. Montaža je jednostavna i ne zahteva stručno znanje ili posebne alate.

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi nosači će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila, bez kompromisa po pitanju sigurnosti i stabilnosti.

Krovni nosači su kompatibilni sa Audi A4 (B9) Karavan modelima između 2015. i 2019. godine. Imaju aluminijumske šipke u crnoj boji koje sa svojim avionskim dizajnom estetski pristaju uz moderne automobile. Hvatači (stope) su smanjene visine, što doprinosi lepšem izgledu vašeg automobila.

Jedna od najvećih prednosti ovih krovnih nosača je njihov odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke. Ovo znači da nećete morati da brinete o nepotrebnom buku tokom vožnje, a i potrošnja goriva će vam biti manja.

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, ali to nije neophodan deo za montažu. Ako želite dodatnu sigurnost, preporučujem vam da ih nabavite. U suprotnom, krovni nosači su i dalje sigurni i pouzdani.

Kao potvrdu kvaliteta, svi Cruz krovni nosači imaju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovo vam garantuje da ste dobili proizvod vrhunskog kvaliteta koji će vam dugo služiti.

Neka vaš Audi A4 (B9) Karavan bude spreman za sve avanture! Sa ovim krovnim nosačima, moći ćete da nosite sve što vam treba, bez brige o bezbednosti i stabilnosti. U mom iskustvu, ovi krovni nosači su se pokazali kao izuzetno pouzdani i praktični.

Ne oklevajte, poručite svoje krovne nosače već danas i uživajte u svim pogodnostima koje vam pružaju.

Napomena: Ova ponuda obuhvata samo krovne nosače, a ne i dodatnu opremu poput krovnog kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Prednosti:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
  • Smanjena visina hvatača doprinosi lepšem izgledu automobila
  • Odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke

Da bismo vam omogućili bezbedno i praktično prevozanje tereta na krovu vašeg Audi A4 (B9) Karavan automobila između 2015. i 2019. godine, predstavljamo vam Cruz Airo Fix Dark krovne nosače. Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, obezbeđujući sigurnost i vrhunski kvalitet.

Njihov atraktivan dizajn u crnoj boji daje vašem automobilu moderan izgled, dok aerodinamične šipke smanjuju otpor vazduha i buku tokom vožnje. Zahvaljujući niskoj visini hvatača, krovni nosači ne samo da estetski pristaju uz vaš automobil, već mu i daju elegantan izgled.

U mom iskustvu, krovni nosači Airo Fix su se pokazali kao pouzdani i sigurni. Njihova maksimalna nosivost od 75kg omogućava vam da prenesete sve što vam je potrebno na krovu automobila, bez ikakvih briga. Ne morate se plašiti oštećenja ili nestabilnosti, jer su ovi krovni nosači izdržljivi i čvrsti.

Jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, ski nosača ili nosača za bicikle olakšano je zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Bez obzira na vaše potrebe, krovni nosači Airo Fix Dark će biti vaš verni saputnik na putovanjima i avanturama.

Isto tako, krovni nosači Airo Fix Dark poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, koji

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja