рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A4 (B8) Sedan 4 vrata (2008-2015), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9193 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A4 (B8) SEDAN 4 VRATA (2008-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T


Sigurno ste se zapitali kako prevesti sve svoje stvari kada putujete? Imamo rešenje za vas! Predstavljamo vam krovne nosače Audi A4 (B8) Sedan 4 vrata (2008-2015) sa aluminijumskim šipkama – Cruz Airo T! Ovi krovni nosači su savršeni za sve vaše prevozne potrebe, a dizajnirani su da vam pruže ne samo sigurnost već i udobnost prilikom putovanja.

Set za Montažu


Ovaj set krovnih nosača dolazi u kompletu sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno za montažu je već uključeno u ovaj set. Bez brige oko dodatnih troškova ili komplikovane kupovine pojedinačnih delova. Sve što trebate uraditi je da poručite ovaj set i spreman ste za put.

Aluminijumske Šipke – Cruz Airo T


Aerodinamične aluminijumske šipke, koje su deo ovog seta, imaju vrhunski dizajn inspirisan avionskim krilima. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma, što ih čini sigurnim i izdržljivim. Montiranje ovih krovnih šipki na vaše vozilo je veoma jednostavno i brzo. Osim toga, ove šipke imaju niski koeficijent otpora vazduha, pa će vaše putovanje biti tiho i udobno. Uz to, hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike. Sve je pažljivo dizajnirano kako bi omogućilo jednostavno i bezbedno montiranje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle i nosača za skije. Sve što je potrebno je da pravilno postavite dodatnu opremu na kanal iznad krovne šipke i spremni ste za avanturu.

Nosači koji se Uklapaju


Krovni nosači Audi A4 (B8) Sedan 4 vrata (2008-2015) sa aluminijumskim šipkama – Cruz Airo T se savršeno uklapaju sa vašim vozilom. Bez obzira da li imate uzdužne šine na krovu ili ne, ovi nosači su dizajnirani da pruže sigurno prijanjanje i nosivost. Možete biti sigurni da će vaša dodatna oprema biti čvrsto pričvršćena dok se bezbrižno vozite.

Prednosti


  • Siguran i bezbedan: Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijih materijala i poseduju sve potrebne sertifikate za sigurnost, kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Vaša sigurnost je na prvom mestu.
  • Brzo i jednostavno montiranje: Zahvaljujući pametnom dizajnu i inkluzivnom setu za montažu, krovni nosači se lako montiraju na vaše vozilo. Bez muke i dodatnih troškova.
  • Višenamenski: Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije. Od sada nema ograničenja u prevozu vaše opreme.

Sve prednosti ovih krovnih nosača su garantovane i dokazane u praksi. Uverio/la sam se u njihovu kvalitet prilikom testiranja i korišćenja.

Pozovite Tehničku Podršku


Ako imate bilo kakva pitanja ili sumnje u vezi sa ovim krovnim nosačima, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim stručnjaka će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam najvažniji.

Zaključak


U susret svim vašim prevoznim potrebama, krovni nosači Audi A4 (B8) Sedan 4 vrata (2008-2015) sa aluminijumskim šipkama – Cruz Airo T su idealan izbor. Sigurni, praktični i estetski doprinoseći, ovi nosači će vam omogućiti da bezbrižno i udobno putujete, bez ograničenja u prevozu vaše opreme. Ne gubite vreme, poručite svoj set krovnih nosača odmah i krenite na putovanje iz snova!

Prednosti


  • Siguran i bezbedan
  • Brzo i jednostavno montiranje
  • Višenamenski

Poručite svoj set krovnih nosača Audi A4 (B8) Sedan 4 vrata (2008-2015), alu šipki – Cruz Airo T odmah i iskusite sve prednosti ovih vrhunskih nosača!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja