рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A4 (B8) Sedan 4 vrata (2008-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9194 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A4 (B8) SEDAN 4 VRATA (2008-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Prednosti

  • Siguran i atraktivan dizajn
  • Jednostavna i brza montaža
  • Poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha

Set krovnih nosača Audi A4 (B8) Sedan 4 vrata (2008-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark predstavlja savršeno rešenje za prevoz stvari na vašem automobilu. Izrađen od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovaj set nosača je pripremljen za jednostavnu ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg automobila, ovaj set krovnih nosača će odgovarati vašim potrebama.

Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu visoku kvalitetu i bezbednost.

Jedna od prednosti ovih krovnih nosača je i besplatna montaža koju dobijate prilikom kupovine u našim maloprodajnim objektima. Ovi nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovnih hvatača (šapa-stopa) koji su već deo kompleta. Možete ih jednostavno i bezbedno montirati na vaš automobil. Pored krovnih nosača, možete poručiti i bravice za zaključavanje, koje su opcionalne i nisu neophodne za montažu.

Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, poznate kao Airo T Dark, predstavljaju estetski privlačan dodatak vašem vozilu. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove krovne šipke garantuju sigurnost i bezbednost prilikom prevoza vaših stvari. Takođe, imaju poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha u poređenju sa jeftinijim krovnim nosačima. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a njihovi poklopci su izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Dodavanje krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Ova funkcionalnost vam omogućava da lako i sigurno prevozite svoje stvari na krovu automobila.

Dužina ovih šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Sve specifičnosti montiranja možete pronaći u uputstvima za montažu krovnih šipki i krovnog kita. Bezbednost je veoma važna, stoga pažljivo pročitajte bezbednosna uputstva i strogo se pridržavajte navedenih pravila.

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Krovni nosači Audi A4 (B8) Sedan 4 vrata (2008-2015), alu šipke – Cruz Airo T Dark su vrhunsko rešenje za sve vaše potrebe prevoza stvari. Sa njima možete biti sigurni da će vaša putovanja biti udobna i bezbedna. Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Prednosti:
– Siguran i atraktivan dizajn
– Jednostavna i brza montaža
– Poboljšano prigušenje buke i otpor vazduha

Napomena: Ova Factual Product Title je kreirana na osnovu informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

Za više informacija o ovom proizvodu posetite OXO MARKET i otkrijte sve što vam je potrebno da biste doneli pravu odluku. Uz ovaj proizvod dobijate sigurnost i kvalitetnu uslugu. Ne čekajte, nabavite svoje krovne nosače već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja