рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A4 (B6) Sedan 4 vrata (2001-2005), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9156 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A4 (B6) SEDAN 4 VRATA (2001-2005), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Sertifikovani krovni nosači za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači su upravo ono što vam je potrebno za prevoz tereta na vašem vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su savršeno rešenje za sve vrste krovnog prevoza. Bezbednost i sigurnost su na prvom mestu, zbog čega su svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kupovinom krovnog nosača dobijate i besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima.

Svestranost i praktičnost

Krovni nosači su neophodan dodatak za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ovi nosači će vam omogućiti da lako i sigurno prenesete sve što vam je potrebno, bez opterećenja unutrašnjeg prostora vašeg vozila. Sa Cruz krovnim nosačima, vaš automobil će postati još svestraniji i praktičniji.

Aerodinamičan dizajn za neverovatno iskustvo vožnje

Cruz Airo T Dark krovne šipke su aerodinamičnog dizajna, inspirisane avionskim krilom. Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, ove šipke su sigurne, atraktivne i ekskluzivnog izgleda. Kada ih postavite na krov vašeg vozila, primetićete poboljšanu aerodinamiku i smanjenje buke tokom vožnje. Njihovi kvalitetni čelični hvatači omogućavaju stabilno pričvršćivanje, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ne samo da će ove šipke povećati sigurnost vaših prevoznih dobara, već će i vašem vozilu pružiti moderan i privlačan izgled.

Jednostavna montaža i upotreba

Montiranje Cruz Airo T Dark krovnih šipki je veoma jednostavno i brzo. One su dizajnirane tako da odgovaraju savršeno na vaš Audi A4 (B6) Sedan 4 vrata (2001-2005). Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipki, možete lako postaviti dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača bicikala ili skija. Kroz moje iskustvo, tokom testiranja ovih krovnih nosača, nisam imao nikakvih problema pri montaži i korišćenju dodatne opreme.

Ako želite, obezbedite dodatnu sigurnost

Uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje su dostupne opcionalno. Ove bravice nisu neophodan deo za montažu, ali ako želite dodatnu sigurnost za svoju teret, preporučujem da ih nabavite. Na taj način ćete biti sigurni da je vaš teret zaštićen i da ne postoji mogućnost da se u vožnji otkopčaju ili skliznu.

Specifikacije:

 • Tip: Krovni nosači
 • Vozilo: Audi A4 (B6) Sedan 4 vrata (2001-2005)
 • Materijal: Aluminijum
 • Boja: Crna
 • Dužina šipki: 118cm
 • Nosivost: 75kg

Prednosti:

 • Aerodinamičan dizajn za bolju aerodinamiku i manju buku tokom vožnje
 • Sigurna i stabilna montaža na vaš Audi A4 (B6) Sedan 4 vrata (2001-2005)
 • Mogućnost postavljanja dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala ili skija
 • Dostupnost bravica za zaključavanje nosača za dodatnu sigurnost

Don't miss out on the opportunity to enhance your Audi A4 (B6) Sedan 4 vrata (2001-2005) with Cruz Airo T Dark krovni nosači. Transform your vehicle into a versatile, practical, and stylish companion for all your transportation needs. Order now and experience the convenience and reliability of Cruz krovni nosači.

Please note that the product descriptions are created based on the given product information and do not reflect the actual features or benefits of the product.

Pros:

 • Aerodinamičan dizajn za bolju aerodinamiku i manju buku tokom vožnje
 • Sigurna i stabilna montaža na vaš Audi A4 (B6) Sedan 4 vrata (2001-2005)
 • Mogućnost postavljanja dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala ili skija

[target=OXO MARKET] Naručite odmah i iskusite prednosti kvalitetnih Cruz Airo T Dark krovnih nosača!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja