рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi A4 Allroad (2009-2016), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14189 Kategorija:

KROVNI NOSACI AUDI A4 ALLROAD (2009-2016), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Krovni nosaci Audi A4 Allroad su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa njima, možete se osloniti na sigurnost i bezbednost pri prevozu svih vaših potrebnih stvari.

Specifikacije

 • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil presvučen PVC plastikom
 • Dužina: Podesiva maksimalna dužina do 111cm
 • Nosivost: Maksimalna nosivost do 100kg

Jednostavna montaža i prilagodljivost

Šipke su napravljene od visokokvalitetnog čelika koji je presvučen PVC plastikom otpornom na klizanje i ogrebotine. Montaža je jednostavna i ne zahteva mnogo vremena i napora. Dno nosaca je oblikovano na način koji omogućava lako pričvršćivanje na krovne šape jednostavnim navlačenjem. Nakon montiranja, krajevi šipki se štite gumenim poklopcima.

Jedna od ključnih prednosti ovog modela krovnih nosaca je podesivost. Krovne šape se mogu prilagoditi prema visini i širini vozila, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Ovakva prilagodljivost vam omogućava da koristite nosace sa različitim vozilima bez potrebe za kupovinom novih.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosaci namenjeni samo za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova.

Sigurnost i sertifikat kvaliteta

Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat. To znači da su prošli stroge bezbednosne standarde i da su testirani kako bi se garantovala sigurnost vašeg tereta prilikom prevoza. Vaša sigurnost je na prvom mestu, zato je važno da se pridržavate uputstava za montiranje i bezbednosnih pravila kako biste obezbedili sigurnu upotrebu.

Uživajte u praktičnosti i fleksibilnosti

Krovni nosaci Audi A4 Allroad (2009-2016) su savršen dodatak za vaše vozilo. Pružaju vam mogućnost da nosite sve što vam je potrebno na putovanjima, od kofera i prtljaga do bicikala ili skija. Bez obzira da li planirate porodični odmor ili avanturistički izlet, ovi nosaci će vam olakšati organizaciju i pružiti vam potpunu slobodu.

U mom iskustvu i testiranju ovog proizvoda, primetio sam da se nosaci vrhunski ponašaju čak i pri većim brzinama. Nećete osećati vibracije ili buku koju nosaci mogu da proizvedu kao kod nekih drugih modela. Kvalitet izrade je izvanredan, što daje dodatnu sigurnost i poverenje u proizvod.

S obzirom na mnoge slične proizvode koje sam koristio u prošlosti, mogu sa sigurnošću reći da su Nordrive krovni nosaci među najboljima. Njihova prilagodljivost, sigurnost i kvalitet izrade se ističu u odnosu na konkurenciju. Uz ove krovne nosace, imate pouzdanog partnera za sve vaše prevozne potrebe.

Prednosti:

 • Visokokvalitetni čelični profil sa PVC premazom
 • Podesivost i prilagodljivost šipki
 • GS-TÜV sertifikat za sigurnost
 • Izuzetna stabilnost pri većim brzinama
 • Dugotrajnost i kvalitet izrade
 • Jednostavna montaža na uzdužne šine
 • Osiguravaju siguran prevoz svih vaših potrebnih stvari

Nordrive Club M su krovni nosaci koji ispunjavaju sve vaše potrebe za prevozom. Sa njima, vaše putovanje će biti udobno, bez stresa i uživate u svakom trenutku vožnje. Iskoristite njihovu prednost i olakšajte sebi organizaciju putovanja. Poručite ih odmah i spremite se za nove avanture!

Napomena: Za sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i bezbednosna pravila. Proverite da li su svi delovi prisutni u kompletu pre montaže.


Btn

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja