рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A3 Sportback (8V) 5 vrata (2013-2020), alu šipke – Cruz Airo Fix Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9152 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A3 SPORTBACK (8V) 5 VRATA (2013-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK

Set za sigurno prevoz na krovu vašeg vozila

Krovni nosači su tu da zadovolje sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači su savršeno rešenje. Uz njih, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na putovanjima.

Važni sertifikati za vašu sigurnost

Svi Cruz krovni nosači su sertifikovani i poseduju GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU sertifikate. Na taj način možete biti potpuno sigurni u njihovu kvalitet i pouzdanost.

Besplatna montaža krovnih nosača

Uz kupovinu krovih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu montažu. Naša stručna ekipa će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu sigurno i precizno montirani.

Neophodan dodatak za sve vaše potrebe

Krovni nosači su neophodni deo opreme ako želite da montirate krovne kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa ovim nosačima, možete se lagodno zaputiti na put i povezati sve što vam je potrebno.

Aerodinamične aluminijumske šipke za atraktivan izgled

Krovne šipke Airo Fix imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn koji se savršeno uklapa u izgled novih modela vozila. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma i smanjuju otpor vazduha. Ovo dovodi do smanjenja buke i bolje aerodinamike tokom vožnje.

Lako montiranje i upotreba

Krovni nosači su jednostavni za montiranje i korišćenje. Možete jednostavno postaviti dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija na šipke, zahvaljujući specijalnom kanalu na vrhu. Takođe, možete dodati bravice za zaključavanje nosača kako biste bili sigurni da je vaša oprema sigurna tokom putovanja.

Specifikacije

  • Krovne šipke – Cruz Airo Fix Dark
  • Materijal: Aerodinamični aluminijum
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti krovnih nosača:

  • Aluminijumske šipke sa atraktivnim dizajnom
  • Smanjenje otpora vazduha i buke
  • Jednostavno postavljanje dodatne opreme
  • Besplatna montaža uz kupovinu

NARUČITE KROVNE NOSAČE ZA VAŠ AUDI A3 SPORTBACK (8V) 5 VRATA (2013-2020), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX DARK I UŽIVAJTE U SIGURNOM I BEZBEDNOM PUTOVANJU!

Vredi investirati u kvalitetne krovne nosače koji će vam omogućiti da sigurno i lako prenosite sve što vam je potrebno na putovanjima. Uverite se sami u njihovu kvalitet i pouzdanost i ne brinite o bezbednosti. Naručite svoje krovne nosače za Audi A3 Sportback (8V) 5 vrata (2013-2020) danas i uživajte u udobnosti i sigurnosti tokom svakog putovanja.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja