рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi A3 Sportback (2004-12) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10801 Kategorija:

Krovnosaci Audi A3 Sportback (2004-12) 5 vrata, bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41005

Neophodan dodatak za prevoz na Vašem vozilu

Krovni nosači su idealno rešenje za sve Vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i Cam Logico krovni nosači su isporučeni kao kompletan set, spreman za ugradnju. U zavisnosti od tipa krova Vašeg vozila, dostupne su različite verzije krovnih nosača. Oni su neophodan deo za montažu krovnih kofera, nosača za skije ili bicikala.

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovne konstrukcije: 50kg.

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za Vaš auto, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954.

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda za više informacija i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti

  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, naši krovni nosači pružaju izuzetnu izdržljivost i sigurnost.
  • Kompletan set za ugradnju: Nema potrebe za dodatnom kupovinom delova ili dodatne opreme – krovni nosači dolaze kao kompletna i spremna za ugradnju.
  • Funkcionalnost i višestruka namena: Nosači su idealni za prevoz krovnih kofera, nosača za skije ili bicikala, nudeći Vam fleksibilnost i praktičnost za svaki put.

Za Vas koji želite da putujete sa stilom

Krovni nosači brenda Cam Logico su dizajnirani kako bi dodali stil, funkcionalnost i sigurnost Vašem vozilu. Sa našim krovim nosačima možete biti sigurni da će Vaša prtljaga biti sigurno postavljena i da ćete imati više prostora u unutrašnjosti vozila za putovanje sa stilom.

Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima od kojih su izrađeni, naši krovni nosači garantuju dugotrajnost i otpornost na sve vremenske uslove. Bilo da planirate zimski odmor na planinama ili letovanje na moru, naši nosači će se pobrinuti da Vaša oprema bude sigurno i čvrsto postavljena.

Uz našu široku ponudu krovnih nosača, možete pronaći savršeno rešenje za Vaše vozilo. Uverite se u našu kvalitetnu ponudu već danas i obezbedite sebi siguran i udoban put.

Uživanje u slobodi putovanja

Sa krovim nosačima brenda Cam Logico, uživaćete u slobodi putovanja i istraživanja. Bez obzira da li putujete sami, sa porodicom ili sa prijateljima, naši nosači će Vam omogućiti da ponesete sve što Vam je potrebno za nezaboravno putovanje.

Dizajnirani za brzo i jednostavno montiranje, naši krovni nosači Vam štede vreme i energiju. Ne morate da brinete o tome da li će Vaša oprema biti sigurno postavljena – naši nosači su tu da Vam pruže maksimalnu sigurnost tokom putovanja.

Budite spremni za avanturu i pripremite se za nezaboravne trenutke. Od sada, putovanje će biti još lepše uz naše krovne nosače.

Nemojte propustiti ovu ponudu!

Uverite se u visok kvalitet naših krovnih nosača brenda Cam Logico i pridružite se hiljadama zadovoljnih korisnika širom Srbije. Izaberite krovne nosače koji garantuju sigurnost, praktičnost i stil.

Kupite sada i iskoristite svaku priliku za uživanje u slobodi putovanja i istraživanja. Ne dozvolite da Vam nedostatak prostora ograniči avanturu – uz naše krovne nosače, Vaša oprema će biti sigurna i čvrsto postavljena, a Vi ćete imati više prostora za uživanje u vožnji.

Pružite svom vozilu dodatne mogućnosti i budite spremni za neverovatna putovanja. Kupite krovne nosače brenda Cam Logico i uživajte u slobodi putovanja već danas.


Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Izuzetno izdržljivi materijali
  • Pružaju dodatni prostor za prevoz prtljaga

Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite samog proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja