рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A1 Sportback (II/GB) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9207 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A1 SPORTBACK (II/GB) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Prednosti

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavna i brza instalacija
 • Prilagodljiva nosivost od 75kg

Krovni nosači su neophodan dodatak za prevoz tereta na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, što ih čini izdržljivim i sigurnim za korišćenje. Kao deo seta, dobijate 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača koji su već pripremljeni za montažu.

Cruz Airo T Dark krovne šipke su aerodinamičnog dizajna i izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma. Njihov crni izgled daje vašem vozilu atraktivan izgled. Zahvaljujući dobroj aerodinamici, krovne šipke smanjuju otpor vazduha i buku. Ovo je posebno važno ako koristite dodatnu opremu poput krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Krovne šipke imaju maksimalnu dužinu od 118cm i mogu nositi teret do 75kg.

Pri montaži, obratite pažnju na uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita. Uverite se da pažljivo sledite korake kako biste pravilno instalirali krovne nosače.

Cruz Airo T Dark krovni kit je deo koji se koristi za pričvršćivanje krovnih šipki na vaš automobil. On je napravljen od visokokvalitetnog čelika i dizajniran je tako da savršeno odgovara specifičnom modelu vozila.

Napominjemo da je besplatna montaža krovnih nosača obezbeđena prilikom kupovine u našim maloprodajnim objektima.

Slobodno kontaktirajte našu tehničku podršku na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223 ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi odgovarajućih krovni nosača za vaš automobil.

Specifikacije

 • Tip vozila: Audi A1 Sportback (II/GB) 5 vrata (2018-)
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina krovnih šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Jednostavna i brza instalacija
 • Prilagodljiva nosivost od 75kg

Zvanična stranica proizvoda

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača


Za sve vaše potrebe prevoza tereta na krovu vašeg vozila, krovni nosači Audi A1 Sportback (II/GB) 5 vrata (2018-) pružaju idealno rešenje. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su pouzdani partner za putovanja i prevoz tereta.

Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn ovih krovnih nosača će sigurno privući pažnju. Bez obzira da li putujete na odmor ili koristite krovne nosače za svakodnevne potrebe, oni će dodati poseban izgled vašem vozilu.

Zahvaljujući inovativnom dizajnu, jednostavna i brza instalacija je zagarantovana. Set dolazi sa svim potrebnim delovima za montažu, uključujući krovne šipke i krovne hvatače. Bez stresa i komplikacija, možete samostalno instalirati ove krovne nosače.

Ali prednosti ovih krovnih nosača ne završavaju se samo na njihovom izgledu i instalaciji. Oni su dizajnirani da izdrže masivne terete do 75kg, što znači da možete nositi sve što vam je potrebno na putovanju ili za svakodnevne aktivnosti. Sada možete bezbedno prenositi krovne kofera, nosače bicikala ili nosače skija bez brige o sigurnosti.

Uz sve ove prednosti, krovni nosači Audi A1 Sportback (II/GB) 5 vrata (2018-) poseduju i sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet.

Kupovinom ovih krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima, dobijate i besplatnu montažu. To znači da ne morate brinuti o instalaciji jer će naš stručni tim brzo i efikasno postaviti krovne nosače na vaše vozilo.

Imajte na umu da pored krovnih nosača možete naručiti i bravice za zaključavanje nosača, koje nisu obavezne, ali mogu obezbediti dodatnu sigurnost za vaš teret.

Pažljivo pročitajte uputstva za montažu krovnih šipki i krovnog kita kako biste se uverili da pravilno instalirate ove krovne nosače. Bezbednost je uvek na prvom mestu!

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice u vezi sa odgovarajućim krovnim nosačima za vaš automobil, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Nabavite krovne nosače Audi A1 Sportback (II/GB) 5 vrata (2018-) i uživajte u svim prednostima koje vam pružaju. Kvalitetan

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja