рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi A1 Sportback (I/8X) 5 vrata (2012-2018), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9204 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI A1 SPORTBACK (I/8X) 5 VRATA (2012-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Set krovnih nosača za siguran i praktičan prevoz

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na automobilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači omogućavaju vam da prenesete teret na krovu svog automobila na jednostavan i bezbedan način. Sve što vam je potrebno za montažu ovih nosača dolazi u kompletu. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno od tipa krova automobila koji imate.

Prednosti krovni nosača Cruz Airo T

  • Siguran i pouzdan: Cruz krovni nosači su sertifikovani prema GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU standardima, što garantuje njihovu bezbednost i pouzdanost.
  • Lako montiranje: Postavka ovih krovnih nosača je brza i jednostavna, tako da vam neće oduzeti puno vremena i truda.
  • Univerzalni dizajn: Ovi nosači su dizajnirani za Audi A1 Sportback (I/8X) 5 vrata (2012-2018), tako da savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Šipke Cruz Airo T

Aerodinamične aluminijumske šipke Cruz Airo T su sastavni deo ovog krovnog nosača. One imaju atraktivan i ekskluzivan dizajn, a istovremeno su sigurne i pouzdane. Dužina šipki je 118cm, dok je maksimalna nosivost 75kg. Pored toga, ove šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke, što ih čini boljim od jeftinijih krovnih nosača na tržištu.

Montažni kit za jednostavnu instalaciju

Uz šipke dolazi i montažni kit koji je napravljen od visokokvalitetnog čelika. Ovaj kit je specijalno dizajniran za Audi A1 Sportback (I/8X) 5 vrata (2012-2018), što garantuje precizno pričvršćivanje nosača na krov.

Bezbednost na prvom mestu

Pre nego što krenete sa montažom krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Naručite bravice za dodatnu sigurnost (opciono)

Ukoliko želite, uz krovne nosače možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača. One se kupuju opciono i nisu neophodan deo za montažu ovih nosača. Bravice pružaju dodatnu sigurnost vašem teretu na krovu i obezbeđuju da se nosači ne odvoje prilikom vožnje.

O proizvođaču

Cruz je renomirani proizvođač krovnih nosača sa dugogodišnjim iskustvom. Njihovi proizvodi su pažljivo dizajnirani i testirani kako bi zadovoljili najviše standarde kvaliteta i bezbednosti.

Zaključak

Krovni nosači Audi A1 Sportback (I/8X) 5 vrata (2012-2018), sa aluminijumskim šipkama Cruz Airo T, su odličan izbor za sve vlasnike ovog vozila koji žele siguran i praktičan način prevoza tereta na krovu automobila. Uz njih, možete bezbedno preneti krovne kofera, nosače za bicikle ili ski opremu. Montaža je brza i jednostavna, a sigurnost je zagarantovana sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU.
Nemojte više puno razmišljati, već danas poručite ove fantastične krovne nosače i iskoristite sve prednosti koje vam pružaju!

Prednosti:

  • Siguran i pouzdan dizajn
  • Lako montiranje
  • Univerzalni dizajn za Audi A1 Sportback (I/8X) 5 vrata (2012-2018)
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja